Dilek Taşı Dizisinin Yönetmeni Belli Oldu

Dilek Taşı Dizisinin Yönetmeni Belli Oldu
Yeni bir dönem dizisi daha ekranlara gelmek için gün saymaya başladı. Pastel Film tarafından hazırlanacak Dilek Taşı’nın yönetmeni belli oldu.

Hazırlıkları süren birbirinden değişik ve çarpıcı konulara sahip diziler televizyon ekranlarında yayına girmek için hazırlıklarını hızlandırdı. Yeni yayın döneminde ilk kez seyirciyle buluşan pek çok yeni dizinin yanı sıra yapım şirketleri yeni projeler için de yoğun bir mesai harcıyorlar. Kanallarda erken final yapacak ya da boş olan günde yayına girecek bu dizilerden biri de Kanal D için hazırlanıyor. Pastel Film tarafından projelendirilen Dilek Taşı adını taşıyan dizi için çalışmalar hızlandırıldı. Şu sırlar senaryonun ve hikayenin son halini vermek için uğraşan yazar kadrosuna ilave olarak Pastel Filmin cast direktörleri de dizinin castı için yoğun bir görüşme trafiği içindeler. Bir süredir dizinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı merakla beklenirken sonunda yapım şirketi bu sorunu çözdü ve Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda oturacak ismi belli oldu.

Ali Taner Balcı Dilek Taşı’nın Rejisini Üstlendi

Pastel Film tarafından hazırlıkları süren ve kasım ayı ortalarında sete çıkması beklenen yeni dönem dizisi Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda oturacak ismi belli oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve 1980’li yıllarda geçecek bir hikayeyi konu alan Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda başarılı ve tecrübeli bir isim olan Ali Taner Balcı’nın oturacağı öğrenildi. Şu sıralar cast çalışmasına yoğunlaşan pastel Film dizinin rejisini usta isme emanet ederken aynı zamanda da cast görüşmelerini sürdürüyor. Son olarak ünlü isim Aslı Enver’e teklif götürüldüğü ve oyuncunun senaryoyu okumaya başladığı ancak kararını henüz vermediği öğrenildi. Öbür taraftan erkek başrol oyuncusu olarak da genç ve başarılı oyunculardan Alperen Duymaz’ın adı geçiyor.

Dilek Taşı Konusu Ne?

Kanal D için hazırlıkları süren ve Pastel Film tarafından hazırlanan dilek Taşı bir yakın dönem dizisi olarak ekrana gelecek. Dram türünde ele alınacak diziyi Can Sinan kaleme alıyor. Şu sıralar hikayede son revizelerin yapıldığı Dilek Taşı’nda 1980’li yılların Türkiye’sinde bir hikaye seyirciye aktarılacak. Türkiye’nin en karışık dönemlerinden biri olan ve askeri darbenin yaşandığı bu yıllarda ele alınacak hikayenin de askeri darbe ve aşk üzerine şekillenmesi bekleniyor. Dizinin en geç kasım ayı ortalarında sete çıkması planlanıyor.

22-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar