Engin Altan Düzyatan Ertuğrul Bey İmajına Döndü! Kuruluş Osman'a mı Transfer Oluyor?

Engin Altan Düzyatan Ertuğrul Bey İmajına Döndü! Kuruluş Osman'a mı Transfer Oluyor?
TRT 1'de beş sezon gibi uzun bir süre ekrana gelen Diriliş Ertuğrul Dizisi'nin Ertuğrul Bey'i eski imajına dönüyor. Oyuncu Kuruluş Osman'a mı katılacak? Detaylar haberimizde!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve beş sezon boyunca seyirciyle buluşan ve reytin rekorları kıran başarılı dizlerden Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'i canlandırıyordu Engin Altan Düzyatan. Oyuncu bu projede oldukça başarılı bir performans sergileyerek izleyicinin gönlünde taht kurmuştu. Geçtiğimiz sezon final yapan diziden sonra Engin Altan Düzyatan'ın Atv ekranlarında bu sezon başlayan ve oldukça başarılı bir performans sergileyen Kuruluş Osman'da da oynayacağı uzun süre konuşuldu. Ancak Kuruluş Osman'da sıklıkla adının geçmesinerağmen Ertuğrul Bey dizide görülmedi.

Bu durum Engin Altan Düzyatan'ın ilerleyen bölümlerde Kuruluş Osman'a katılacağı söylentilerini devamlı gündemde tuttu. Son olarak oyuncunun Ertuğrul bey imajına dönmeye başlamsı acaba sorularını yeniden gündeme getirdi. Peki Engin Altan Düzyatan Ertuğrul Bey olarak Kuruluş Osman'a katılacak mı? İşte cevabı!

Ertuğrul Bey Kuruluş Osman'a Dönecek mi?

Son olarak Fox Tv'de ekrana gelen ve erken final yapan Kurşun dizisinde rol alan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan bu projenin bitmesiyle birlikte eski imajına dönmeye başladı. Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey karakteriyle oldukça başarılı bir performans sergileyen Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul'daki imajına dönmeye başladığı görüldü. Sakal ve bıyıklarını uzatmaya başladığı görülen oyuncunun yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşımın ardından pek çok takipçisi oyuncunun Kuruluş Osman'a transfer olacağı ve bunun için hazırlık yaptığı iddia edildi. Oyuncu ise daha önce bu konularla ilgili olarak böyle bir konu konuşulmadığını, iki projenin birbirinden farklı olduğunu dile getirmiş ancak ilerde böyle bir teklif olursa oturur konuşuruz sözleriyle konuya açıklama getirmişti. 

Takipçileri Heyecanlandı!

Engin Altan Düzyatan'ın son imajı ve bu imajın Diriliş Ertuğrul'daki Ertuğrul bey'e benzemesi üzerine oyuncunun Kuruluş Osman'a transfer olacağı söylentileri sosyal medyada yayılmaya başlandı. Oyuncunun daha önce canlandırdığı Ertuğrul bey isminin Kuruluş osman'da sıklıkla dile getirilmesi de bu söylentileri güçlendiriyor. Oyuncunun takipçileri ise yeni imajla ilgili olarak heyecanlı paylaşımlarda bulundu. Takipçilerden bazılarının yorumları şöyle; "Sakal Uzadığına göre...", "İyi iyi sakallar uzuyor, Kuruluş'a gireceksin biliyoruz", "İnşallah sakalları herkesin heyecanla beklediği şey için bırakmışsındır" gibiyorumlarla oyuncununun Kuruluş Osman'a dahil olacağını beklediklerini dile getirdiler. 

03-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar