Engin Altan Düzyatan’ın Başına Talih Kuşu Kondu!

Engin Altan Düzyatan’ın Başına Talih Kuşu Kondu!
Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Bey’i usta oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın başına talih kuşu kondu. Usta oyuncuya ABD’den dizi teklifi geldi. İşte detaylar!

Son dönemlerde adı pek çok projeyle anılan ve son olarak Fox Tv’de ekrana gelen ancak reytinglerinin düşüklüğü nedeniyle erken final yapan Kurşun Dizisinde başrol oynayan usta oyuncu Engin Altan Düzyatan’la ilgili son gelişmeler oyuncunun büyük bir fırsatla karşı karşıya olduğunu gösteriyor. Kurşun dizisinde oldukça başarılı olan ve ancak dizinin genel reytinginin düşüklüğü sebebiyle final yapmak zorunda kalan Kurşun büyük umutlarla başlamıştı. İdealist bir savcıyı canlandıran Engin Altan Düzyatan dizinin erken final yapmasıyla boşta kalmış ancak sık sık Atv’de ekrana gelen Kuruluş Osman’a dahil olacağı şeklinde söylentiler çıkmıştı. Bu söylentilerin gerçekleşmemesi üzerine oyuncu bir süre dinlenmeye çekilmişti. Ancak bu günlerde gelen yeni bir fırsat oyuncu için adeta bir şans oldu. İşte detaylar!

Düzyatan’ın Başına Talih Kuşu Kondu!

Beş sezon gibi uzun bir süre TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul adlı dizide Ertuğrul Bey karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan bu yapımla adeta bir efsaneye dönüşmüştü. Beş sezon reytinglerde üst sıralarda yer alan yapım sonunda final yapmış ancak seyirci usta oyuncuyu yeni yapımlarda görmek için adeta can atmıştı. Bu amaçla başlanan ve sezonun en iddialı yapımlarından olan Kurşun ne yazık ki beklenen ilgiyi göremeyince dizi erken final yapmak zorunda kalmış ve Engin Altan Düzyatan’da boşta kalmıştı. Bunun üzerine oyuncunun adı sıklıkla Atv’de ekrana gelen Kuruluş Osman’la anılmaya başlanmıştı. Hatta oyuncunun rolüne hazırlanmak için saç ve sakalını uzatmaya başladığı bile iddia edilmişti. Ancak bu da olmadı. Şimdilerde ise usta oyuncunun kapısını büyük bir şans çaldı ve oyuncunun başına adeta talih kuşu kondu. Oyuncuya Hollywood yolu gözüktü.

Engin Altan Yurtdışına Açılıyor!

Usta oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın başına adeta talih kuşu kondu. Usta oyuncuya özellikle Diriliş Ertuğrul’daki başarılı performansından dolayı ABD’de de çekilecek ve hazırlıkları başlayan bir diziden teklif geldiği iddia edildi. Çekimleri Londra ve Los Angeles’te yapılacak ve bir internet platformunda yayınlanacak iki sezonluk dizi için teklif geldiği ve oyuncunun bu teklifi kabul etmesi durumunda en az iki yıl Londra’da yaşayacağı belirtildi. Engin Altan Düzyatan’ın teklifi kabul etmesi durumunda ailesiyle birlikte Eylül ayında yırt dışına çıkacağı ve Londra’da yaşamaya başlayacağı iddia edildi. Oyuncunun teklife sıcak baktığı açıklanırken bu projeyle oyuncunun Hollywood kapılarını açabileceği düşünülüyor.

25-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar