Engin Altan Düzyatan’ın Kurşun Dizisinden Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı!

Engin Altan Düzyatan’ın Kurşun Dizisinden Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı!
Fox Tv'de yeni yayın döneminde ekranlara gelecek Kurşun Dizisi merakla beklenmeye başladı. Peki Kurşun'da başrol oynayacak Engin Altan Düzyatan'ın ücreti ne kadar? İşte detaylar!

Televizyon kanallarının vazgeçilmezleri haline gelen diziler ülkemiz ekonomisinde oldukça büyük cirolarla adından söz ettiren alanların başında geliyor. Yıllık yüzlerce milyon liralık bir ekonomik güç haline gelen diziler aynı zamanda binlerce çalışanın ekmek parasını kazandığı ve evinin, ailesinin geçimini sağladığı bir sektör olmuş durumda. Set çalışanından, yazarına, yönetmeninden oyuncusuna, figüranına kadar binlerce kişi bu sektörden hayatını kazanıyor. Bunun için bir dizinin reyting sebebiyle ya da başka sebeplerle yayından kaldırılması demek onlarca kişinin işsiz kalması demek oluyor. Ancak bu sektörde çalışanlar arasında da ülkemizdeki diğer alanlarda olduğu gibi gelir yönünden çok ciddi farklar bulunuyor. Bir figüran ya da set çalışanı haftada ancak 750 lira kazanabilirken başrol oyuncusu aynı hafta içinde 150 – 200 bin lira alabiliyor. Aynı sektörde çalışanlar arasındaki bu gelir dağılımındaki uçurum her geçen gün artıyor. Bu yazımızda en son TRT’de Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve şimdi de Fox Tv’de yayınlanacak olan Kurşun dizisinin başrolü olan engin Altan Düzyatan’ın dudak uçuklatan ücretini konu alacağız. İşte Engin Altan Düzyatan’ın Kurşun dizisinden alacağı ücret!

Engin Altan Düzyatan’ın Ücreti Dudak Uçuklattı!

Geçtiğimiz sezon TRT’de Diriliş Ertuğrul adlı dizide Ertuğrul Bey karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan bu sezon Fox Tv’de yeni başlayacak olan ve Most Prodüction tarafından hazırlanan Kurşun adlı dizide başrol oynayacak. Oyuncu Kurşun dizisinde canlandıracağı Savcı Orhan karakteri için yapım şirketiyle bölüm başına 150 bin (başka bir iddiaya göre de 200 bin) liraya anlaşma sağladı. Yeni sezonda Fox Tv’nin en iddialı projesi olacak olan Kurşun’un Eylül ayı sonu ve Ekim ayı başı gibi ekranda olması planlanıyor. Engin Altan Düzyatan da alacağı 150 bin liralık bölüm başı ücretle dizi sektöründe en fazla kazanan oyuncular sıralamasında ilk beşe girdi.

Kurşun Dizisi Konusu

1970li yılların anlatılacağı Kurşun dizisinde Cumhuriyet Savcısı Orhan Kurşun’un karanlık odaklara karşı verdiği mücadele anlatılacak. Savcı Orhan Kurşun devletin çıkarlarını her şeyin üstünde tutan idealist bir delikanlıdır. Savcı Kurşun devletin geçirdiği zor zamanları fırsat bilenlere aman vermez ve onların karşısına dikilir. Gündüz adaletin bekçisi olan Orhan Kurşun gece ise bambaşka bir karaktere bürünür. Savcı Orhan Kurşun bu arada Leyla adındaki gazeteci bir kızla imkansız bir aşk yaşamaya başlar.

19-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar