Engin Hepileri Yeni Sezonda Hangi Dizide Rol Alacak

Engin Hepileri Yeni Sezonda Hangi Dizide Rol Alacak
Dizilerin ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı oyuncularından olan Engin Hepileri yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacak Eşğin Ötesinde dizisinde yer alacak.

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin başarılı oyuncularından olan ve son zamanlarda hemen her sezon bir dizi ile ekranlarda olan ve sinema filmleri ile sinema severlerin karşısına çıkan Engin Hepileri bu yaz çekilen sinema filmlerinde de yer aldı ve bu yazı da boş geçirmedi. Aynı zamanda kendisine teklif edilen senaryoları da okuyan ve yeni yayın döneminde hangi kanal ve hanfi dizide rol alacağı merak konusu olan ünlü oyuncu sonunda kararını verdi ve sevenleriyle yeni sezonda buluşmak için şu sıralar hazırlıkları süren Eşiğin Ötesinde dizisi ile el sıkıştı. Tay Yapım tarafından hazırlanan ve şu sıralar cast çalışmaları devam eden dizide Birce Akalay başrolde yer alıyor. Yakkın bir zamanda tüm hazırlıklarını tamamlayarak sete çıkması beklenen dizinin erkek başrol oyuncusu için belirlenen isimlerle görüşmeler ise devam ediyor.

Kanal D Ekranlarında Yayınlanacak

Tay Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezon başlayacak yeni diziler arasında yer alan Eşiğin Ötesinde adlı dizinin çalışmaları devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve yakın bir zamanda sete çıkarak çekimlere başlayacak dizinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci yer alıyor. Birce Akalay’ın kadın başrol olarak yer alacağı dizide erkek başrol için arayışlar sürerken dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Engin Hepileri dahil oldu. Dizide Savaş Dönmez karakterine hayat verecek olan başarılı oyuncu sevenleriyle buluşmak için gün saymaya başladı. Kanal D ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alması beklenen dizinin çekimlerinin cast çalışmalarının sonunda başlaması bekleniyor.

Engin Hepileri Yapımları Neler?

Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ve birbirinden üst düzey yapımlarda önemli karakterlere hayat veren Engin Hepileri son olarak Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı yapımda yer almıştır. Oyuncu bugüne kadar

-          Gülüm

-          Beyza’nın Kadınları

-          Başımın Belası

-          Nefes: Vatan Sağolsun

-          Av Mevsimi

-          Tek Ölüm Yetmez

-          Tamirhane

-          Prestij Meselesi

-          Aybüke

-          İki Arkadaş

-          Yılan Hikayesi

-          Yedi Numara

-          Hürrem Sultan

-          Emret Komutanım

-          Çemberin dışında

-          Gece Gündüz

-          Yaprak Dökümü

-          Kara Ekmek

-          Kimse Bilmez

-          Doğduğun Ev Kaderindir ve

-          Evlilik Hakkında Her şey adlı yapımlarda yer almıştır.

06-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar