Yalı Çapkını’nda Ferit’in doktoru kim oldu?

Yalı Çapkını’nda Ferit’in doktoru kim oldu?
Yalı Çapkını dizisinde Ferih hastanede hayat mücadelesi vererek sezonu açıyor. Hastane sahnelerinde Ferit’in doktoruna usta oyuncu Mehmet Bilge Aslan hayat verecek

Yalı Çapkını ikinci sezon ekranlara ne zaman merhaba diyecek? Ferit’in doktoru Prof Ahmet Güneyer karakterini hangi ünlü isim canlandırıyor? Dizinin sezon final bölümü nasıl bitmişti? Yalı Çapkını dizisine hangi oyuncular dahil oldu? Dizinin senaristleri ve yapımcısı kim? Mehmet Bilge Aslan kimdir? Yalı Çapkını dizisi ile merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

Yalı Çapkını’nda Ferit’in doktoru kim oldu?

İkinci sezon hazırlıkları son sürat devam eden Star TV’nin fenomen dizisi Yalı Çapkını’nda hastane sahneleri izleyicinin yüreğini hop indirecek hop kaldıracak. Yeni sezon ilk bölümünün 15 Eylül’de izleyiciye merhaba demesi planlanan dizinin final bölümünde Mert Ramazan Demir’in hayat verdiği Ferit vurulmuş ve seyirci heyecan ve merak içinde bırakılmıştı. Cuma akşamlarının reyting canavarı olan Yalı Çapkını dizisinde Ferih hastanede hayat mücadelesi vererek sezonu açıyor. Hastane sahnelerinde Ferit’in doktorunu Profesör Dr Ahmet Güneyer karakterine usta oyuncu Mehmet Bilge Aslan hayat verecek.

Diziye Binnur Kaya ve Tarık Emir Tekin renk katacak

İkinci sezonun yeni bölümlerini Ekin Akçay ile Leyla Uslu Oter’in kaleme aldığı dizinin öyküsü sürpriz atraksiyonları ile yeni sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Diziye yeni dahil olan Tarık Emir Tekin ve Binnur Kaya ile çekilecek sahnelerin merak edildiği Yalı Çapkını dizisi OGM Pictures imzası taşıyor.

Mehmet Bilge Aslan kimdir?

1974 Kars doğumlu. 1998 Pera Güzel Sanatlar Tiyatro Okulu mezunudur. Farklı atölye çalışmalarında yer aldı. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda Maymun Davası oyununda oynadı. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk, tiyatro eğitmenliği, yöneticilik, tiyatro, yönetmen yardımcılığıgibi çeşitli alanlarda tecrübe sahibidir. Tiyatro Tİ’de 2 yıl boyunca Getto isimli oyunda oynadı. Kafka’nın Kadınları isimli oyunda yönetmen yardımcılığında bulundu. 1998-2002 arasında kukla oynattı. Yine aynı yıllar arasında TRT Çocuk programında sunuucluk yaptı. Tiyatro Tİ’de Bekleme Odası, Tiyatro Kılçık’ta Takanlar Ve Takılanlar’da Eski Yeşil’de rol aldı. İki Kişilik Hırgür oyununu yönetti. Pera Güzel sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nde eğitmenlik yaptı. Belalı Baldız, Yanık Koza, Yarım Elma, Bir Dilim Aşk, İstanbul Şahidimdir gibi dizilerde ve pek çok reklam filminde oynadı. TRT’de Damak Tadı yemek programında, Ben İstersem gençlik programında, İyi Oyunlar tiyatro oyununda sunuculuk yaptı. Kısa film çalışmaları ve fotoğrafçılık çalışmaları da vardır.

07-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler