Usta Oyuncu Kalp Krizi Geçirdi

Usta Oyuncu Kalp Krizi Geçirdi
Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ödüllü oyunculardan Mustafa Uzunyılmaz yolda yürürken kalp krizi geçirdi ve acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz gün Almanya’da akciğer kanseri sebebiyle 81 yaşında hayata veda eden usta oyuncu Mehmet Ulay’ın vefat haberi tüm ülkede ve özellikle dizi, tiyatro ve sinema sektöründe derin bir üzüntüye sebep oldu. Ünlü oyuncunun kanser sebebiyle hayatını kaybetmesi sosyal medya ve magazin basınında yer alırken aynı gün bir başka ünlü oyuncudan ise korkutan bir haber geldi. Dizi ve sinema filmlerinin başarılı oyuncularından olan ve bugüne kadar onlarca yapımda yer alan usta oyuncu Mustafa Uzunyılmaz kalp krizi geçirdi ve acil olarak hastaneye kaldırıldı. 63 yalında olan ve bugüne kadar dizi ve film sektörünün başarılı isimlerinden biri olarak bilinen Mustafa Uzunyılmaz’ın kalp krizi geçirmesi ve acil olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınması magazin basınında ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer aldı. Ünlü ismin hastanede acil olarak tedavi altına alındığı ve ünlü ismin kalbine stent takıldığı öğrenildi.

Yürürken Kalp Krizi Geçirdi

Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ünlü oyuncu Mustafa Uzunyılmaz yolda yürürken aniden fenalaştı. Ünlü ismin yanındakiler ve çevredekiler durumu görünce ünlü oyuncuyu hemen hastaneye götürdüler. Yürürken kalp krizi geçirdiği anlaşılan oyuncunun tedavisine Bayrampaşa Kolan Hastanesi’nde başlandı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan oyuncunun kalbine stent takılırken ünlü ismin tedavisinin halen hastanede devam ettiği öğrenildi. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan usta oyuncunun kalp krizi geçirmesi ve tedavi altına alınması magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer alırken oyuncunun yakınları ve sevenleri gelişmelerden oldukça endişe duydu.

Mustafa Uzunyılmaz Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ve 16. Altın Koza Film Festivalinde Kız Kardeşim filmi ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alan Mustafa Uzunyılmaz 2 Haziran 1960 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. İlk öğretim hayatının ardından oyunculuğa yönelen ve bu konuda eğitimler alan Mustafa Uzunyılmaz bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Mustafa Uzunyılmaz’ın yer aldığı yapımlar arasında

-          Tutsak

-          Mezarcı

-          Geniş Aile

-          Patron Mutlu Son İstiyor

-          Salih Kuşu

-          Avlu

-          Böyle Bitmesin

-          Bu Son Olsun

-          Sağır Oda

-          Ayrılsak da Beraberiz

-          Tatlı Kaçıklar

-          Kaygısızlar

-          Güler misin Ağlar mısın ve

-          Davetsiz Misafir yer almaktadır.

06-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar