Ercan Kesal Magarsus kadrosunda!

Ercan Kesal Magarsus kadrosunda!
Narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus dizisine usta oyuncu Ercan Kesal dahil oldu.

Blutv’nin çok yakında yayınlayacağı Magarsus seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Duayen oyuncu Ercan Kesal’ın dahil olduğu Magarsus dizisinin çekimleri devam ediyor. Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin dış güçlerle mücadelesini anlatan diziye katılan Ercan Kesal’ın rol arkadaşı 'Duy Beni' ile yıldızı parlayan Sümeyye Aydoğan oldu. Dizi severler merak ediyor Hükümet Kadın dizisiyle fenomenleşen oyuncu Ercan Kesal yeni dizisi Magarsus’ta hangi karaktere hayat verecek? Ercan Kesal kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Magarsus dizisi konusu nedir? Şimdi detaylar

Ercan Kesal Magarsus kadrosunda!

Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus dizisi yayınlanmak için gün sayıyor. Dizi severler tarafından heyecan ve merakla beklenen dizinin kadrosuna 'Duy Beni' ile yıldızı parlayan Sümeyye Aydoğan ve usta oyuncu Ercan Kesal dahil oldu.

Magarsus dizisinde kimler oynuyor?

Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in yapımcılığını üstlendiği Magarsus dizisinin yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut oturuyor. Mustafa Yürüktümen’in kaleme aldığı dizide Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar başrolleri paylaşıyor. Çekimleri devam eden diziye katılan Sümeyye Aydoğan ve Ercan Kesal’ın hangi karaktere hayat vereceği netleşmedi. Magarsus dizisi çok yakında BluTv’de.

Ercan Kesal kimdir?

1959 Nevşehir doğumlu oyuncu, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Haen doktorluk yapmaya devam eden Ercan Kesal, poliklinik ve tıp merkezleri kurdu. Özel Okmeydanı Hastanesi'nin yönetim kurulu başkanlığı yapan Kesal, Tıp Fakültesi öğrencisi iken yazarlığa başladı. Yayınlanmış 3 kitabı bulunan Ercan Kesal’ın hayatı Nuri Bilge Ceylan ile tanışmasıyla değişti. "Üç Maymun" ve "Bir Zamanlar Anadolu'da" filmlerle kariyerine başlayan oyuncu Çukur dizisiyle geniş hayran kitlesi kazandı.

Kitapları :

2015 - Nasipse Adayız

2014 - Evvel Zaman

2013 - Peri Gazozu

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2015 - Bulantı (Doktor) (Sinema Filmi)

2013 - Sen Aydınlatırsın Geceyi (İrfan) (Sinema Filmi)

2013 - Hükümet Kadın 2 (Aziz Veysel) (Sinema Filmi)

2011 - Yozgat Blues (Yavuz) (Sinema Filmi)

2010 - Albatrosun Yolculuğu (Maruf Şükrü) (Sinema Filmi)

2009 - Üç Maymun (Servet) (Sinema Filmi)

19-10-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar