Magarsus Dizisinden Yeni Fragman

Magarsus Dizisinden Yeni Fragman
Blutv’nin yeni ve iddialı dizisi Magarsus 10 Ağustos günü seyirciyle buluşuyor. Dizinin ikinci fragmanı büyük beğeni topladı.

İnternet yayın platformu blutv için hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Magarsus adlı dizi için uzun süredir hazırlıklar yapılıyor. Blutv için oldukça önemli olan ve ilk yayını 10 Ağustos günü iki bölüm birden olarak yapılacak dizinin yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut yer alırken dizinin yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer birlikte yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda biten çekimler ve ardından başlayan kurgu çalışmalarının ardından dizinin yayın günü 10 Ağustos olarak duyurulmuş ve fragman yayınlanmaya başlamıştı. Özgün bir içeriğe sahip dizinin senaryosunu aynı zamanda dizinin yönetmeni de olan Yunus Ozan Korkut ve Mustafa Yürüktümen birlikte kaleme alırken dizinin ilk gösterimi 7. Berlin TV Series Festivali’nde gösterilmiş ve dizi Stellar Cast Ödülüne layık görülmüştü. Seyirci tarafından da heyecanla beklenen Magarsus dizisinin yayın öncesi ikinci fragmanı yayınlandı. Oldukça beğenilen fragmandan sonra dizi daha bir heyecanla beklenmeye başlandı.

Magarsus iddialı geliyor

Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve 7. Berlin Tv Series Festivalinde Stellar Cast Ödülüne layık görülen blutv’nin yeni dizisi Magarsus için geri sayım başladı. 10 Ağustos’ta iki bölümü aynı anda seyirciyle buluşturacak blutv ayrıca yayın öncesi yeni bir fragmanı da yayınlamaya başladı. Ercan Kesal’in narenciye ticaretini tekelinde tutan Halil Kurak karakterine hayat verdiği dizinin fragmanı oldukça beğenildi. Seyircinin heyecanla ve merakla beklediği dizi blutv için de yeni bir iddia barındırıyor. Internet yayın platformlarının kıyasıya bir seyirci çekme ve abone kazanma yarılında olduğu bir zamanda blutv Magarsus ile rakiplerinin önünde yer almaya çalışacak.

Magarsus oyuncuları kimler?

Yamaç Okur ve Serkan Çakarer tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda aynı zamanda dizinin senaristlerinden biri de olan Yunus Ozan Korkut yer alıyor. Yakında yayına başlayacak dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Ercan Kesal, Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar, Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdağan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Emel Atıcı ve Sekvan Serinkaya yer alıyor.

26-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar