Erdal Beşikçioğlu'nun Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Erdal Beşikçioğlu'nun Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı
Behzat Ç. Dizisi ile bir kez daha seyirciyle buluşmaya hazırlanan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun babası Bahattin Beşikçioğlu toprağa verildi.

Şu sıralar BluTv’de yayınlanacak efsane dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin yeni bölüm çekimleri için hazırlanan ve son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Hakim dizisiyle ekranlara gelen usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun babası Bahattin Beşikçioğlu dün tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayata veda etmişti. Alzheimer tedavisi gören ünlü ismin babası hastanede yoğun bakım servisinde çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayata veda ederken oğlu Erdal Beşikçioğlu ise büyük bir acıyla yıkılmıştı. 2015 yılında da annesini kaybeden usta oyuncunun babası Bahattin Beşikçioğlu bugün kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü ismin babasının cenazesine her kesimden pek çok isim katılırken yakın arkadaşları da Erdal Beşikçioğlu’nu yalnız bırakmadı. Ünlü ismin cenaze sırasında oldukça üzüntülü olduğu gözlerden kaçmadı.

Urla’da Toprağa Verildi

Bugüne kadar rol aldığı dizi ve sinema filmleriyle adından söz ettiren ve sektörün önde gelen oyuncularından olan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu hayatının en acı günlerinden birini daha yaşadı. Dün hayata veda eden usta ismin babası Bahattin Beşikçioğlu bugün kılınan namazın ardından İzmir Urla’da toprağa verildi. Çoklu organ yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Bahattin Beşikçioğlu’nun cenazesine pek çok seveni ve Erdal Beşikçioğlu ile ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. İzmir Urla’da bulunan Urla çarşı Hoca Ali Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Bahattin Beşikçioğlu’nun naaşı Urla mezarlığında toprağa verildi.

Behzat Ç. Yakında Başlıyor

Öbür taraftan hazırlıklarında sona gelinen fenomen dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesinin yeni versiyonu Gül ve Çekiç Behzat Ç. Adlı dizinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Başrolünde Behzat Komiser karakteriyle Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda eski oyuncuların yanı sıra yeni oyuncular da yer alıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı kadroda ayrıca Erdal Beşikçioğlu’nun kızı Derin Beşikçioğlu’da yer alıyor. Bir polis karakolunda görevli polis memurunu canlandıracak olan Derin Beşikçioğlu babasıyla aynı sette yer alacak. Dizinin çekimlerinin çok kısa sürede başlaması ve bu sene içinde BluTv’de yayınlanması bekleniyor. Dizinin yeni sezonunu 8 bölümden oluşacak.

22-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar