İpek Açar ve Beste Açar Barıştı

İpek Açar ve Beste Açar Barıştı
Uzun bir süre küs kalan ve zaman zaman da magazin basınına bu haberle konu olan ünlü isimler İpek Açar ve Beste Açar barıştılar.

Ünlüler dünyasında kırgınlıklar, küslükler, kavgalar, barışmalar ve bu tür olaylar hiç eksik olmuyor. Sık sık magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde gündem olan ünlülere ilişkin bu haberler haberin kitleleri tarafından merakla takip ediliyor ve çok sık ve çabuk tüketiliyor. Geçtiğimiz yıllarda hayata veda eden usta sanatçı Kayahan’ın eşi İpek Açar ile Kayahan’ın kızı Beste Açar kavga etmişler ve birbirlerine küsmüşlerdi. Uzun zaman devam eden bu küslük özellikle Kayahan’ın ölümüyle daha da derinleşmiş ve taraflar bir türlü bir araya gelmemiş ve barışmamıştı. Zaman zaman magazin basınına da konu olan bu olay geçtiğimiz gün yeniden manşetlere çıktı. Ancak bu sefer tarafların küslüğü değil barıştıklarının haberi yapıldı.

Zaman ve Koşullar Değişiyor

Birbirine küs olan iki ünlü isim Beste Açar ve İpek Açar aradan geçen yılların ardından barıştılar. Barıştıklarına ilişkin bir açıklama yapan ünlü şarkıcı Kayahan’ın kızı Beste Açar “hiçbir şey sonsuza kadar devam etmiyor. Zaman ve koşullar değişiyor. Küslüğümüz yok. Anlaşmazlıklar her zaman her yerde olur. Önemli olan onun karşısında sizin duruşunuz. Biz olgun insanlarız. Onu tanıdığımda 17 yaşımdaydım. Onunla beraber büyüdük. En yakın arkadaşımdı. Ölümlü dünya yarın ne olacağımızı bilmiyoruz. Biz barıştık, affetmek büyüklüktür” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu açıklaması karşısında İpek Açar ise henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Beste Açar Kimdir?

Ünlü şarkıcı Kayahan’ın kızı olan Beste Açar 8 Mart 1974 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından ilk evliliğini Tayfun Duygulu ile yapmıştır. Tayfun Duygulu’dan ayrıldıktan sonra aynı dönemlerde babasıyla da kavga eden ünlü isim sık sık magazin basını ve sosyal medyanın gündeminde yer almaktadır. Ünlü isim bugünlerde bir şarkı çıkarmaya hazırlanmaktadır.

İpek Açar Kimdir?

Ünlü şarkıcı Kayahan’ın eşi olan İpek Açar 1976 yılında dünyaya gelmiştir. Kayahan’ın vokalistliğini yapan İpek Açar ile Kayahan 1999 yılında evlenmişlerdir. Çift aralarındaki yaş farkı sebebiyle o dönem büyük eleştiri almıştır. Kayahan’la birlikte şarkılara imza atan ünlü isim İpek Açar’ın tek başına albümleri de bulunmaktadır. Ünlü isim halen mesleğine devam etmektedir.

22-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar