Gönül Dağı’nda Dilek’in Babası Ali’yi Canlandıracak Oyuncu Belli Oldu

Gönül Dağı’nda Dilek’in Babası Ali’yi Canlandıracak Oyuncu Belli Oldu
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Dilek’in babası Ali’yi canlandıracak oyuncu belli oldu. Usta oyuncu Ergun Kuyucu Gönül Dağı’nda.

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve reyting rekorları kıran dizilerden biri olan Köprü Film’in hazırladığı Gönül Dağı saf ve temiz hikayesi ile seyirciyi her cumartesi akşamı ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi Bozkır’da bir masal sloganıyla ekranlara gelirken kavgadan, gürültüden, töre ve intikam duygularından beslenmeden de dizi yapışabileceğinin ve üstelik de reyting alınabileceğinin en büyük ispatı oldu. Eskişehir’de çekilen ve aslında mütevazi bir oyuncu kadrosu olmasına rağmen seyirciye işleyen samimi ve içten hikayesiyle reyting rekorları kıran dizi her hafta seyirciye uzak kaldığı aşk, samimiyet, vefa, yardımlaşma gibi duyguları yeniden hatırlatıyor. Aşkını kirletmeden ve asla zarar vermeden yaşayan insanların hikayesini anlatan Gönül Dağı dizinde hikayeye göre de yeni oyuncular dahil oluyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizinde ana karakter Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakterinin dizide babasını canlandıracak Ali karakterini hangi oyuncunun oynayacağı belli oldu. Usta oyuncu Ergun Kuyucu Gönül Dağı’nda Dilek’in babası olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bir Bozkır Masalı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül dağı her cumartesi akşamı seyirciyle buluyor. Reytinglerde gün birinciliğini bakla yapımlara kaptırmayan ve yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytinglerde biri olan dizide Dilek karakteri Taner karakterinin üzerine titrediği ve ta çocukluktan itibaren aşık olduğu biri. Dilek temiz iyi niyetli biridir ancak zaman zaman Taner’le olup olamayacağı konusunda endişeleri vardır. Taner ise bu aşkı yıllardır bir bebek gibi pamuklara sararak büyütmüş be korumuştur. Dizide Dilek’in babası hikayeye göre ortaya çıkıyor. Usta oyuncu Ergun Kuyucu’nun canlandıracağı Dilek’in babası Ali önümüzdeki bölümden itibaren Gönül Dağı’nda.

Ergun Kuyucu Kimdir?

Birçok başarılı yapımda rol alan usta oyuncu Ergun Kuyucu 1 Haziran 1969 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminden sonra ticaretle uğraşmaya başlayan Ergun Kuyucu daha sonra oyunculuğa merak salmış ve bu yönde eğitimler almıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan usta oyuncu şu yapımlarda yer almıştır. Arıza, Hakan: Muhafız, Nasipse Adayız, Bordo Bereliler, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Börü, Cenaze İşleri, Gül, Diriliş Ertuğrul, Şefkat tepe, Kollama, Arka Sokaklar, Kurtar vadisi Pusu.

08-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar