Erkan Can Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Erkan Can Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Kadrosuna Katıldı
Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarısıyla adını seyircinin kalbine yazdıran oyunculardan Erkan Can Ben Bu Cihana Sığmazam’ın kadrosuna katıldı.

Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve bu sezon ekrana gelmeye başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam aldığı reytinglerle Salı akşamına damgasını vurmaya devam ediyor. Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam, gerilim – politik türünde ele alınan dizilerden biri olarak dikkatleri çekiyor. Proje tasarımını ve dizinin genel hikayesini Oktay Kaynarca’nın yaptığı dizi aldığı reytinglerle gün birincisi olurken kanalını ve yapım şirketini de mutlu ediyor. Oktay Kaynarca’nın Cezayir karakterine hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosuna son olarak usta bir isim daha katıldı. Bugüne kadar rol aldığı yapımlardaki başarısı ve üstün performansıyla adından söz ettiren usta oyuncu Erkan can Ben Bu Cihana Sığmazam’a Ekabir karakteri olarak dahil oldu.

Erkan Can (Ekabir) Ben Bu Cihana Sığmazam’da

Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam yeni katılan oyuncusuyla sektörde gündem oldu. Erkan Can’ın Ekabir karakteri olarak dahil olduğu dizi her hafta Salı akşamları ekrana geliyor. Sete çıkarak çekimlere katılan ve ilk kareler gelmeye başlayan Erkan Can’ın dizideki performansı merakla beklenmeye başlandı. Oktay Kaynarca ile yan yana aynı sahnelerde yer alacak oyuncunun diziye katılması dizinin seyircisini oldukça mutlu etti ve heyecanlandırdı. Erkan Can’lı yeni bölümlerin önümüzdeki haftalardan itibaren seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Ekabir (Erkan Can) Kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın kadrosuna katılan Erkan Can’ın canlandıracağı Ekabir karakteri, dizide taşları yerinden oynatacak bir hikayeye sahip. Ekabir henüz 20’li yaşlarda Cezayir ile tanışmış ve bu iki güçlü karakter İstanbul’u başkalarına bırakmamak için aynı duygu ve misyonla omuz omuza mücadele etmişlerdir. Cezayir’in ölümünden sonra mücadelesine devam eden Ekabir kanlı bir baskın sonrası tutuklanır ve hapse gönderilir. Ekabir’in hapisten çıkmasıyla Cezayir’in ölmediğinin anlaşılması hemen hemen aynı zamanlara rastlar ve bu ikili yeniden omuz omuza bir mücadelenin içine girerler. Artık eski iki dost, Ekabir ve Cezayir yeniden buluşmuştur ve eski hesaplar bir bir kapatılmaya başlanır. Erkan Can’lı Ben Bu Cihana Sığmazam salı akşamları Atv ekranlarında seyircinin huzuruna çıkıyor.

28-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar