Balkan Ninnisi’ne Ödüllü Oyuncu

Balkan Ninnisi’ne Ödüllü Oyuncu
TRT 1 ekranlarının yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi Balkan Ninnisi dizisinin oyuncu kadrosuna genç ve güzel oyuncu Filiz Ahmet dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon kanalın beğenilen yapımları arasında gösterilen Balkan Ninnisi geçtiğimiz hafta yayın gününü değiştirmiş ve asıl yayın günü olan Salı akşamlarından alınarak Perşembe akşamının yayın akışına konmuştu. Balkanlarda (Makedonya) yaşayan bir Türk ailesinin ve Makedon ailesinin hikayesine odaklanan dizi romantik komedi ve macera türünde ele alınıyor. Biri Türk biri Makedon iki gencin birbirine duydukları aşkı, eğlenceli ve romantik bir tarzda ele alan ve bu çerçevede yaşanan hikayeleri seyirciye aktaran Balkan Ninnisi yaz sezonunda başlamıştı. Keyifli ve eğlenceli bir hikayesi olan Balkan Ninnisi kendine özgü bir seyirci kitlesi oluştururken ne yazık ki reytinglerde istenilen başarıya ulaşamamıştı. Halen çekimleri Makedonya’da devam eden dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna genç ve güzel bir oyuncu olan ve aynı zamanda da ödüllü oyunculardan olan Filiz Ahmet dahil oldu.

Filiz Ahmet Balkan Ninnisi’nde

TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen ve Uğur Uzunok ve Yalçın Arı’nın yapımcılığını yaptığı romantik komedi türünde ele alınan Balkan Ninnisi Dizisinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna yeni bir ünlü isim daha katılıyor. Dizinin kadrosunda yer alan Erdal Özyağcılar, hakan Boyav, Emre Bey, Merih Öztürk, Özlem Türkad, Sarp Bozkurt, Erman Saban’a ek olarak dizinin kadrosuna genç ve güzel oyunculardan biri olan Filiz Ahmet dahil oldu. Dizide İvana karakterini canlandıracak oyuncu yine bir Balkan dizisi olan Elveda Rumeli dizisinde de rol almış ve burada Zarife karakterine hayat vermişti. Sıcak, eğlenceli ve aşk dolu Balkan Ninnisi dizi halen Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekiliyor ve dizi Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Filiz Ahmet Kimdir?

Balkan Ninnisi dizisinde İvana karakterine hayat verecek olan genç ve güzel oyuncu Filiz Ahmet 15 Nisan 1981 yılında Üsküp’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimleri alan Filiz Ahmet daha sonra tiyatro oyunları ve film ve dizi setlerinde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Filiz Ahmet’in yer aldığı yapımlar arasında

·         Hekimoğlu

·         Acı Kiraz

·         Bal Kaymak

·         Hayat Şarkısı

·         Ruhumun Aynası

·         Kadın İşi: Banka Soygunu

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Balkan Düğünü

·         Elveda Rumeli

·         Başka Semtin Çocukları yer almaktadır.

28-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar