Erkan Meriç Savaşçı dizisine katıldı

Erkan Meriç Savaşçı dizisine katıldı
Savaşçı kadrosuna usta oyuncuları katmayı sürdürüyor. Tamer Karadağlı’yı transfer eden Savaşçı dizisine son olarak keskin nişancı rolüyle Erkan Meriç eklendi.

Vatanı için canını feda etmekten vazgeçmeyen bir avuç kahramanın öyküsünü anlatan Savaşçı dizisi yeni sezon için gün sayarken diğer yandan kadrosunu güçlendiriyor. Tamer Karadağlı’nın ardından yeni bir oyuncu transfer edildi. İzleyici Savaşçı dizisine yeni katılan oyuncuyu ve hangi karakteri canlandıracağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Erkan Meriç, Savaşçı dizisine katıldı

Yeni sezona bomba gibi girmek için hazırlıklarını sürdüren Savaşçı kadrosuna usta oyuncuları katmayı sürdürüyor. Son olarak Çocuklar Duymasın dizisinde yıllarca görev yapan Tamer Karadağlı’yı transfer eden Savaşçı dizisine keskin nişancı rolüyle Erkan Meriç eklendi.

Keskin Nişancıyı canlandıracak

Başrollerini Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin paylaştığı Savaşçı dizisini Osman Taşçı ve Eray Koçak yönetirken yapımcılığını Limon Yapım/Hayri Aslan üstlendi. Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı Savaşçı 5. Sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Usta Oyuncu Tamer Karadağlı’nın ekibe dahil edilmesiyle gözlerin çevrildiği Savaşçı dizisine keskin nişancı olarak Erkan Meriç katıldı. Önceki dizilerinde hareketli, tuttuğunu koparan rollerle karşımıza çıkan Erkan Meriç, Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bektaş Subaşı olarak katıldığı Savaşçı’da sessiz, içe dönük, az öz konuşan ve usta bir nişancı olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Erkan Meriç kimdir?

1986 Adana doğumlu Meriç, Mersin Üniversitesi Elektrik otomasyon bölümü mezunudur. Üniversiteden mezun olan Erkan Meriç, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu’dan sonra dünyanın en iyi erkek modeli seçilmiştir. Aynı zamanda sporcu olan Erkan Meriç, profesyonel anlamda futbol, kalecilik, voleybol, yüzme ve basketbol gibi spor dalları ile uğraştı. Sporculuk hayatına son veren ünlü model oyunculuk kariyerine fenomen dizi Kurtlar Vadisi ile başladı. Ünlü manken ve oyuncu Erkan Meriç, son olarak Adını Sen Koy dizisinde rol almıştı. Canlitv olarak kendisine yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

Görev yaptığı yapımlar

Adını Sen Koy (TV Dizisi, Ömer,2018).

Hayat Çizgisi Suriye (Doğan, TV Filmi, 2016)

Adını Sen Koy (Ömer, TV Dizisi, 2016)

İkimize Bir Dünya (Sinema Filmi, 2015)

Beyaz Karanfil (TV Dizisi, 2014)

Zeynep’in Hikayesi (TV Filmi, 2012)

Acayip Hikayeler (TV Dizisi, 2012)

Kurtlar Vadisi Pusu (TV Dizisi, 2007)

18-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar