Ünlü Oyuncu YouTuber Oldu!

Ünlü Oyuncu YouTuber Oldu!
Son olarak İçimdeki Fırtına adlı dizide rol alan genç ve güzel oyunculardan Merve Boluğur son dönemin gözde mesleği YouTuber’liğe soyundu.

Son dönemlerin en çok ilgi gören ve yeni yeni meslek sayılmaya başlanan YouTube’rlik ülkemizde de son hızıyla yaygınlaşıyor. Özellikle gençler arasında hızla yayılan ve birçok ünlü oyuncu, şarkıcı, sanatçıdan bile daha fazla takip edilen ve hatta para kazanan YouTuber’ların sayısı da buna bağlı olarak artıyor. İnternette bir yayın kanalı açan ve değişik içerikler üreten YouTuber’lar buna paralel olarak da izleniyor, beğeniliyor ve para kazanıyorlar. Birçok şarkıcı, oyuncu da her ne kadar kendi YouTube kanallarını açmış olsalar da ve zaman zaman buralardan yayın yapıp paylaşımlarda bulunsalar da bunu meslek olarak yapmıyorlar. Ancak bunu ünlü oyuncu Merve Boluğur bozdu. Ünlü oyuncu Merve Boluğur YouTube kanalı açarak YouTuber’liğe soyundu ve ilk videosunu da paylaştı. İşte haberin detayları!

Merve Boluğur YouTuber Oldu!

Son olarak dört yıl önce yayınlanan İçimdeki Fırtına adlı dizide rol alan ve o tarihten bu yana herhangi başka bir yapımda rol almayan genç ve ünlü oyuncu Merve Boluğur son zamanların gözde mesleklerinden sayılmaya başlayan ve özellikle gençler arasında hızla yayılan YouTuber’liğe soyundu. Merve Boluğur YouTube’da bir kanal açarak video paylaşmaya başladı. Boluğur ilk paylaşımında “hepimizin yaşadığı birlikteliklerle ilgili mevzulara hem mizahi yönden hem de kendi tecrübelerimden yola çıkarak önerilerde bulunarak yaklaştım. Birebir yaşadıklarımdan, yaşadıklarından konu alınmıştır. Amacım kadınların kendi güçlerini yaşaması! Ayrıca kusursuz kadınlar; Sizin de olduğunuz gibi korkusuzca kendinizi yansıtmanız benim için önemlidir. Bu cesaretlendirme hususunda destekçiniz olarak yanınızdayım” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu yayınladığı videoda aradığı erkek ile ilgili hem esprili hem de durumu ti’ye alan sözleriyle dikkat çekti. Ünlü oyuncu erkeklerde aradığı en büyük özelliğin beyninin sol tarafını kullanması olduğunu belirtti.

Ünlü YouTuber’dan Destek Geldi!

Merve Boluğur’un YouTuber’liğe soyunması sosyal medyada büyük karşılık bulurken en büyük destek ise takipçilerinden geldi. Özellikle kadın takipçilerinden büyük destek ve yorum alan oyuncuya bir takipçisi ise “abla sana ne oldu ya, iyice kaybettin kendini” yorumunda bulundu. Ayrıca Türkiye’nin en çok takipçisi olan YouTuber’lerden Enes Batur’da ünlü oyuncuya destek verdi ve sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak “YouTube’a hoş geldin Acemi Cadı” ifadelerini kullandı.

18-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar