Erkan Petekkaya’dan Flaş Açıklamalar

Erkan Petekkaya’dan Flaş Açıklamalar
Şu sıralar O Kız dizisinde rol alan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya yaptığı açıklamalarla oyunculuğu ve şu ana kadar yaşadığı zorlukları açıkladı.

Türk dizi ve sinema filmi sektörünün başarılı isimlerinden biri olan ve özellikle son zamanlarda farklı karakterlerle seyirci karşısına çıkan Erkan Petekkaya hayatı ve oyunculuk mesleği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir gazeteye verdiği röportajda ünlü oyuncu oyunculuğa nasıl başladığını, oyunculuk mesleğinde yaşadığı zorlukları, yaptığı işe olan sevgisini ve daha pek çok ayrıntıyı paylaştı. Şu sıralar rol aldığı O Kız dizisinde Kadir karakteri ile otizmli bir adamı canlandıran oyuncu özellikle farklı karakterleri oynamayı sevdiğini belirtti.

Zor İkna Oldum

Erkan Petekkaya O Kız dizisinde Kadir isimli bir otizmli babayı canlandırıyor. Oyuncu bundan önce de Kırmızı Oda dizisinde çok kırılgan ve psikolojisi yerinde olmayan bir mafya babasını oynamış ve çok sevilmişti. Oyuncu kabul ettiği rollerle ilgili olarak samimi açıklamalarda bulundu. Erkan Petekkaya “farklı rollerde oynamayı seviyorum. Çünkü o zaman daha fazla şey öğreniyorum. Her rolden başka bir şey öğreniyorum. Keyifli ve yaratıcı oluyor. Ama bu rol çok zordu. Çok zor ikna oldum. Lale abla beni ikna etti. Dilerim insanlar beğenmiştir. Ben de çok şey öğreniyorum bu rolden. Seyirci tuttu bu işi. Reytinge yansımayan bir seyircisi olduğunu görüyorum. 8 dizi geldi karşımıza. Tabii ki onlara da üzülüyorum ama önce canan. Televizyon tarihinde böyle bir Çarşamba görülmedi” ifadelerini kullandı.

Çok Kazık Yedim

Ünlü oyuncu henüz okul çağlarındayken F 16 pilotu olmak istediğini belirten Erkan Petekkaya daha sonra hayatına tiyatronun girdiğini belirtti. Oyuncu “işimi seviyorum, seyirciye de saygım var. Bu büyük bir sorumluluk. Dipsiz bir kuyu bizim işimiz. Ben oldum diyemezsin. Öyle bir şey yok. Hep daha iyisi var. Bir emekliliği yok benim işimin. Enteresan bir meslek hayatının içindeyim. Kötüler de var iyiler de. Çünkü ucunda şöhret ve para var. Ben çok haksızlığa uğradım. Basın danışmanım ve menajerim hiç olmadı. Sahipsiz kaldım biraz. Dobra bir insanım. O yüzden üstüme çok geldiler. İnsanlara sevgi gösterdikçe kazık yedim. Tanıştığım her insana 10 puan veriyorum. Sonrasında canım yansa da pişman olmuyorum” ifadelerini kullandı.

03-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar