Ünlü Şarkıcı Kardeşlerim Dizisine Konuk Oluyor

Ünlü Şarkıcı Kardeşlerim Dizisine Konuk Oluyor
Atv ekranlarında yayınlanan ve 3. Sezonunda olan başarılı dizi Kardeşlerim’in kadrosuna pop müziğin ünlü şarkıcısı Buray katılıyor.

Atv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin sevdiği dizilerden olan ve bu sezon 3. Sezonuyla ekrana gelen başarılı dizi Kardeşlerim cumartesi akşamları yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Cumartesi akşamı en çok seyredilenler listesinde ilk üç içine giren dizi dram ve aile türünde ele alınıyor. Yapımcılığını NG Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ve Cüneyt Mete’nin yer aldığı dizinin kadrosundan hikayenin ilerleyişine göre zaman zaman oyuncular ayrılırken kadroya yeni oyuncular da dahil oluyor. Dizinin önümüzdeki bölüm yayınlanacak bölümüne ise sürpriz bir konuk oyuncu dahil olacak. Özellikle genç kitlenin sevdiği pop müziğin başarılı seslerinden Buray Kardeşlerim dizisine konu olarak katılacak.

Buray Kardeşlerim Dizisinde

Atv ekranlarının sevilen ve başarılı yapımlarından biri olan Kardeşlerim dizisi verdiği aranın ardından yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Kadrosunda ünlü oyuncuların bulunduğu ve NG Medya tarafından hazırlanan dizinin kadrosuna son olarak Buray katılacak. Genç kitlenin ilgiyle izlediği dizinin kadrosuna konuk oyuncu olarak katılacak pop müziğin başarılı temsilcilerinden Buray’ın önümüzdeki bölüm seyirciyle buluşacağı öğrenildi. Hikayede nasıl bir karakteri canlandıracağı şimdilik bilinmeyen genç şarkıcının dizide bir bölüm rol alacağı öğrenildi.

Buray Kimdir?

Pop Müziğin başarılı temsilcilerinden olan genç şarkıcı Buray Hoşsöz 15 Haziran 1984 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde dünyaya gelmiştir. Henüz çocuk yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyan Buray Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra sahne çalışmaların abaşlayan Buray özellikle genç kitlenin sevdiği isimler arasında yer almaktadır. Müziğin yanında dizilerde de rol alan şarkıcının şu ana kadar yer aladığı yapımlar arasında, Güldür Güldür Show ve Çilek Kokusu yer almaktadır. Şarkıcının piyasada bulunan müzik albümleri ise

-          1 Şişe Aşk

-          Sahiden

-          Kehanet

-          Başka Hikayeler

-          İstersen

-          Deli Kız

-          Hayat Sürer

-          Ben Ölmeden Önce

-          Aşk Ne gÜzel Şey

-          Senin Yüzünden

-          Yangın Var

-          Çift Gökkuşağı ve

-          Beni Affet bulunmaktadır.

03-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler