Yürek Çıkmazı'na sürpriz ayrılık

Yürek Çıkmazı'na sürpriz ayrılık
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Gold Film tarafından hazırlanan Dram türündeki sezonun yeni dizilerinden Yürek Çıkmazında flaş bir ayrılık yaşandı.

Gold Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve kanalın sevilen yapımlarından olan Yürek Çıkmazı yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yönetmen değişikliği yaşayan ve Serdar Gözelekli’nin yerine yönetmen koltuğuna Bahadır İnce’nin oturduğu dizinin senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı dizi dram ve aile türünde ele alınıyor. Kadrosunda Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’nın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Aldığı reytinglerle kanalın başarılı yapımlarından olan ve bu sezon başında yayın hayatına başlayan Yürek Çıkmazı’nın yayınlanan son bölümünde dizide Funda karakterine hayat veren başarılı oyuncu İlayda Ildır hikayeye veda ederek dizinin kadrosundan ayrıldı.

İlayda Ildır Veda Etti

TRT 1 ekranlarında salı akşamları seyirciyle buluşan ve Atike Hınçlıer’in kitabından dizi olarak uyarlanan Gold Film imzalı Yürek Çıkmazı deprem sonrası yayınına başladı. Seyircinin beğendiği yapımlardan olan Yürek Çıkmazı’nın kadrosundan son yayınlanan bölümde bir ayrılık yaşandı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda Ayça Bingöl, Alp Navruz, Mesut Akusta, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Aslantuğ, Dilara Aksüyek, Bihter Dinçel, Cemal Toktaş, Erhan Alpay, Ertuğrul Postoğlu ve Alp Akar gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin kadrosunda Funda karakterine hayat veren başarılı ve güzel oyuncu İlayda Ildır hikaye gereği diziden ayrıldı. Başarılı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 14. Bölüm benim son bölümümdü. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Oyuncunun vedası dizinin izleyenlerini üzdü. TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen dizi sezonun reyting alan yapımları arasında bulunuyor.

İlayda Ildır Kimdir?

Oyunculuk sektörünün genç isimlerinden olan İlayda Ildır 10 Şubat 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğu meslek olarak seçen İlayda ıldır Yedipe Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuş ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun kamera karşısındaki ilk tecrübesi Aşk Laftan Anlamaz adlı yapım olmuştur. Daha sonra başka yapımlarda da rol alan oyuncunun yer aldığı projeler arasında, Sefirin Kızı, Söz, Savaşçı, Aşk Laftan Anlamaz bulunmaktadır.

03-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar