Erkan Petekkaya’lı Sana Söz Bomba Gibi Geliyor

Erkan Petekkaya’lı Sana Söz Bomba Gibi Geliyor
Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Erkan Petekkaya'nın başrolünde olduğu Sana Söz dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Televizyon ekranlarında bu sezon başlayan pek çok dizi reyting mücadelesi içinde ve yayında kalabilmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Kıyasıya bir reyting savaşının yaşandığı televizyon kanalları ise yeni dizileri her an hazırda tutmak ve reytingi iyi gitmeyen dizilerin yerine yayın akışına koymak için hazır bekliyorlar. Star Tv ekranlarında da pek çok dizi yayınlanırken zaman zaman da bazı diziler erken final yapıyor. Yeni yayınlanan dizler arasında en az yeni dizi yayına sokan kanal iddialı dizisi Sana Söz için geri sayım sürecini başlattı. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı Sana Söz dizisinin tanıtım fragmanı kanalda yayınlandı ve seyircinin beğeninse sunuldu.

Erken Petekkaya Geri Dönüyor

Geçtiğimiz sezon Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda’da Delikanlı Sadi karakteriyle seyircinin huzuruna çıkan ve yaklaşık 20 bölüm boyunca seyircinin en çok seyrettiği hikayede Delikanlı Sadi karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ekranlara geri dönüyor. Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Sana Söz dizisinde polis amirini canlandıracak olan Erkan Petekkaya’nın performansı şimdiden merak edilmeye başlandı. Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Emin Olcay, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp, Aslıhan Kapanşahin, Cansın Çekili ve Atakan Hoşgören gibi isimlerin yer aldığı dizi 03 Medya tarafından hazırlanıyor. Merakla beklenen ve çekimleri devam eden dizinin tanıtım fragmanı ise yeni yayınlandı ve yakında sloganıyla seyirciyle ilk kez buluştu.

Sana Söz Dizisinin Konusu Ne?

03 Medya tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Sana Söz dizisinde başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan başrolü paylaşıyor. Dizide bir polis amiriyle bir televizyon sunucusunun hikayesi ele alınıyor. Elif bir televizyon sunucusudur ve programında cinayetler, kaçırılmalar ve kayıpları araştırmakta ve bunları sonuçlandırmaya çalışmaktadır. Öbür taraftan Ömer bir polis amiridir ve o da cinayet masasında cinayet vakaları ve kayıplarla ilgili çalışmaktadır. İkili hikayede cinayete kurban gidenlerin ve kayıp olanların hikayesini birlikte araştıracak ve adalete yardımcı olmaya çalışacaklardır. Aynı zamanda Ömer ve Elif aralarında bir ilişkiyi de yaşayacaklardır. Sana Söz çok yakında Star tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

10-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar