Gönül Dağı Serdar karakteri ile ilgili müjdeli haber!

Gönül Dağı Serdar karakteri ile ilgili müjdeli haber!
Gönül Dağı Serdar karakteri ile ilgili müjdeli haber! Gönül Dağı Serdar geri mi dönüyor? Gönül Dağı Serdar kimdir? Gönül Dağı izle.

Gönül Dağı Serdar karakteri ile ilgili müjdeli haber! Gönül Dağı Serdar geri mi dönüyor? Gönül Dağı Serdar kimdir? Gönül Dağı izle. Gönül Dağı Serdar neden gitti? Gönül Dağı yeni bölüm izle. Gönül Dağı doktor kimdir? Gönül Dağı canlı izle. Gönül Dağı ile ilgili tüm gelişmeler.

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Yayınlanmaya başladığı tarihten bu yana izleyen herkesin beğenisini kazanan Gönül Dağı, bu hafta da herkesin gönlünü kazanmayı başardı. Örf ve adetlerimizi, değerlerimizi çok güzel şekilde ekranlara taşıyan Gönül Dağı, bu hafta yayınlanan bölümde Yağmur bebeğin sevinci yaşandı. Cemile'nin aniden sancılanması ile doktora yetişemeden doğum yapması ile tüm Gedelli sevince boğuldu. Öte yandan Hanife hanımın iğneleyici sözlerine daha fazla dayanamayan Dilek, çalıştığı firmaya istifa dilekçesi göndermeyi planladı. Bu şekilde kayınvalidesinin gözüne gireceğini düşünür ancak annesi buna izin vermez ve son noktayı koyar. Ramazan ise aşkını kalbine gömer ve Asuman'ı unutmaya çalışır.

Gönül Dağı Serdar karakteri ile ilgili müjdeli haber!

Muhteşem bir bölümün ardından yayınlanan Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Düğünc Muammer ve Veysel arasında gergin dakikaların yaşandığını görüyoruz. Öte yandan ise Hemşire Elif'e Almanyadan bir telefon geldiğini görmekteyiz. Aldığımız bilgilere göre Serdar karakter hayat veren oyuncu Utku Ateş, Gönül Dağı izisine yeniden geri dönecek. Bu haberin ardından Gönül Dağı hayranları heyecan ile Serdar'ı dizide görmeyi beklemeye başladı. Peki Gönül Dağı Serdar karakteri ne zaman dönecek?

Utku Ateş kimdir?

19 Nisan 1990 yılında dünyaya gelen Utku Ateş, İstanbul doğumludur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamlayan Utku Ateş, ilk olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol almıştır. Anadolu Hayat, Flo, Ruffles, Halley, Knorr, Turkcell, Algida, Beko ve Paşabahçe gibi bir çok reklam filminde yer almıştır.

Sevilen oyuncu Utku Ateş'in ne zaman Gönül Dağı dizisine döneceği henüz belli değil, ancak tüm gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, her cumartesi 20:00'da sizlerle!

10-10-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar