‘O Kız’ Dizisinin ‘Ozan’ Karakteri Sonunda Belli Oldu!

‘O Kız’ Dizisinin ‘Ozan’ Karakteri Sonunda Belli Oldu!
Content House imzalı Kanal D’de yayınlanacak başrolünde Erkan Petekkaya’nın yer aldığı ‘O Kız’ dizisinin merak edilen ‘Ozan’ karakteri sonunda belli oldu. İşte o isim

Erkan Petekkaya’lı Kanal D’nin yeni sezonda yayınlanacak ‘O Kız’ dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Uzun zamandır dizideki ‘Ozan’ karakterinin kim tarafından canlandırılacağı merak konusu olmuştu. İşte o isim belli oldu. Çekimleri İstanbul’da başlayan dizide başarılı oyuncu Erkan Petekkaya bugüne kadarki rollerinin aksine bambaşka bir rol ile ekranlara gelecek. Oynadığı tüm yapımlarda üstüne düşen rolün hakkını veren ve başarılı işlere imza atan Erkan Petekkaya ‘O kız’ dizisindeki rolüyle de çok konuşulacağa benziyor. TV8 ekranlarında geçen sezon yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak ‘Delikanlı Sadi’ karakteriyle çok beğenilmişti. Ardından yine TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde aynı yıl aynı karakteri ile diziye konuk oyuncu olarak dahil olmuş, ardından ‘Sana Söz’ adlı dizide başrol olmuş ancak dizi izlenme oranlarının düşüklüğü sebebi ile 7. Bölümde erken final yapmıştı. Kısa bir aradan sonra Erkan Petekkaya ekranlara yeni sezon dizisi O Kız ile tekrar dönmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ayrıca TRT Dijital’in ilk dizisi olan ‘Son Gün’de rol alacak. Kanal D için çekilecek O Kız dizisinde de kadro netleşmeye başladı okuma provaları tamamlanan dizinin önemli karakterlerinden biri olan Ozan a hayat verecek isim de belli oldu. İşte Ozan ı oynayacak o isim... Cengiz Orhonlu Kimdir?

‘O Kız’ Dizisinin ‘Ozan’ Karakterini Cengiz Orhonlu Canlandıracak

Okuma provası gerçekleşen Kanal D’nin Content House imzalı yeni dizisi O Kız’ın yönetmen koltuğunda Özlem Günhan’ın oturacağı dizinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizide sosyal medya fenomeni Ozan karakterine kimin hayat vereceği merak konusu olmuştu. Ozan karakterinin sahibi Cengiz Orhonlu oldu. Zengin oyuncu kadrosuna sahip O Kız dizisine dahil olan Cengiz Orhonlu aynı zamanda değerli ses sanatçılarımızdan Kamuran Akkor’un da torunu.

Cengiz Orhonlu O Kız dizisinde ‘Ozan’ isimli genç ve yakışıklı bir sosyal medya fenomenine hayat verecek.

 

Cengiz Orhonlu, 08.11.1994 İstanbul doğumlu tiyatro oyunlarına sahne almış bir oyuncudur. 28 yaşındaki genç oyuncu Moya Hitit Yıldızı ve Bensiz gibi yapımlarda rol almış, özellikle son dönemde Kelebekler Özgürdür, Ufak Tefek Yaşamlar ve Paket Servis oyunlarda sahneye çıkmıştır.

 

‘O Kız’ Dizisinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Başarılı ve tecrübeli isim Erkan Petekkaya dizide bir babayı canlandıracak ve dizide Kadir karakteri ile yer alacak. Kadir sağlık problemleri olan zihinsel engelli bir baba. O Kız dizisinde bir sosyal medya fenomeninin hikayesi anlatılıyor. Ekranlara şaşırtıcı bir karakter ile gelecek olan usta oyuncu, dizide 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığına sahip birine hayat verecek. Kadir isminde 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algıladığı hayat ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak.


O Kız dizisinde Erkan Petekkaya (Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma) ve Zeynep Sönmez (Seher) gibi isimler ve karakterler rol alıyor.




12-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar