Erkan Petekkaya’yı uçakta taciz ettiler!

Erkan Petekkaya’yı uçakta taciz ettiler!
Erkan Petekkaya’yı uçakta taciz ettiler! Dalaman’a gitmek için bindiği uçakta taciz edildiği söylenen Erkan Petekkaya olayı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Dalaman’a gitmek için bindiği uçakta taciz edildiği söylenen Erkan Petekkaya olayı sosyal medyaya bomba gibi düştü. Alkollü olan Erkan Petekkaya’nın görevlilere zorluk çıkardığı için uçaktan zorla indirildiği iddia edildi. Şimdi detaylara geçelim.

Erkan Petekkaya’yı uçakta taciz ettiler!

Bir dizi çekimi için uçağa binen Erkan Petekkaya, henüz bilinmeyen bir nedenle olay çıkardı. Görevlilerle tartışmaya başlayan oyuncunun ayakta zor durduğu ve görevlilerce tartaklanması anı başka bir yolcu tarafından kameraya alındı. Olayı sosyal medyaya duyuran ise oyuncunun yakın arkadaşı Mustafa Uslu oldu. Olayın duyulmasının ardından 2.Sayfa programına bağlanan Mustafa Uslu şu açıklamayı yaptı. “Olay farklı aksettirildi. Erkan ile konuştum. Olayın aslı şu; bir kadın Erken Petekkaya’nın kalçasına dokunuyor, Erkan da tepki gösterince olaylar gelişiyor’

Olay nasıl gerçekleşti?

Olay anı uçakta bulunan bir yolcu tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Ancak görüntülere Erkan Petekkaya’nın görevliler tarafından uçaktan zor kullanarak indirilmesi yansıyor. Alkollü olduğu anlaşılan Petekkaya ise görevlilere şu açıklamayı yapıyor. “Sevgili arkadaşlar, bu işleri ben yapmadım. Yemin ederim ben yapmadım. Bunlar benim üstüme yürüyor, sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye… Vallahi ben yapmadım.”

Olayın ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programında konu masaya yatırıldı. Yayına telefonla bağlanan Mustafa Uslu, uçakta neler yaşandığını anlatarak arkadaşı Erkan Petekkaya’nın mağdur edildiğini belirtti. Canlı Tv olarak olaya tarafsız baktığımızı bildiriyor ve Mustafa Uslu’nun açıklamaları aynen veriyoruz.

“Bence Erkan’a bir tezgah kuruldu. Erkan Petekkaya bir baba, eşinin sevgili kocası… Erkan ile konuştum, yapılanlardan dolayı çok üzgündü. Kendisine fiziki bir şey yapılmış bu durumdan çok rahatsız olmuş. Bunu dile getirmeye çalışınca da ‘sarhoş, bilmem ne’ diye ithamlarda bulunulmuş. ‘Bunu bana neden yapıyorsunuz, aranızda bulunmam suç mu?’ demiş Erkan… İnsanlar da olayı farklı yerlere çekti.”

Mustafa Uslu ayrıca sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak şu yorumu yazdı. “Yazıklar olsun sana bunu yaşatanlara, Adam gibi adam Erkan Petekkaya… Arkadaşım, dostum… Sen, ‘ben yapmadım, ben yapmadım’ derken benim yüreğim acıdı. Yazıklar olsun sana bu tezgahı kuranlara. Hepsini Allah’a havale ediyorum.

Erkan Petekkaya kimdir?

Oyunculuk kariyeri boyunca tiyatro, sinema ve televizyonda birçok projede yer alan karizmatik oyuncusu 1971 Elazığ doğumlu. Aslen Diyarbakırlı olan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul’da geçirdi. Fenerbahçe Lisesini bitirince Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazandı.

Erkan Petekkaya, 1993’ten beri kadrolu Devlet Tiyatroları oyuncusudur. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine birçok dizi ve filmle devam ediyor.

Yer aldığı bazı yapımlar

2012-Dila Hanım - Rıza Bey

2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki - Ali Akarsu

2010 Hanımeli Sokağı - Osman

2009 Hanımın Çiftliği - Milletvekili

2009 Gecenin Kanatları - Cemal

2009 Bahar Dalları - Balıkçı

2007 Sessiz Fırtına - Yiğit Sancaktır

2005 Beyaz Gelincik - Ömer Aslanbaş

2003 Taştan Kalp - İsmail - Televizyon filmi

2003 Japonyalı Gelin - Ömer

2001 Aşkına Eşkiya Sadocan

1999-2002 Aynalı Tahir - Kadir Arslan

1998 Güzel Günler - Talat

29-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar