Leke dizisi Cem Yenilmez (Burak Sevinç) kimdir?

Leke dizisi Cem Yenilmez (Burak Sevinç) kimdir?
Burak Sevinç yakın zamanda Kanal D ekranlarında yayınlanacak Leke dizisinin başrolünde yer alıyor. Leke dizisi Cem Yenilmez (Burak Sevinç) kimdir?

Söz dizisiyle adından söz ettiren Burak Sevinç, yeni dizi projesi Leke ile ekranlarda olacak. 34 yaşındaki oyuncu dizinin başrollerinden biri olarak karşımıza çıkacak. Burak Sevinç ve dizide canlandıracağı Cem Yenilmez karakterine biraz yakından bakalım. Leke dizisi Cem Yenilmez (Burak Sevinç) kimdir?

Burak Sevinç'in dizide canlandıracağı karakter başarılı bir iş insanı olan Cem Yenilmez'dir. Cem'in hayatı karşısına Yasemin'in çıkmasından sonra büyük oranda değişecek ve Yasemin'de aşkı bulacaktır. Burak Sevinç son olarak Star TV'den ekranlara gelen Söz dizisinde canlandırdığı Fethi Kulaksız karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Burak Sevinç'i başrolünde yer aldığı Leke dizisi Nisan ya da Mayıs ayında Kanal D ekranlarında olacak. 

Leke dizisi Cem Yenilmez (Burak Sevinç) kimdir?

Burak Sevinç, 1 Nisan 1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş olup 34 yaşındadır. Lise eğitimini tamamlamasının ardından İstanbul Teknik Üniversitesi'ni kazanır ve oradan mezun olur. Müzikle oldukça iç içe olan Burak Sevinç, çesitli enstrümanlar çalabilmektedir. Oyunculuğa 2012 yılında 27 yaşındayken Star TV'de yayınlanan Babam İçin dizisiyle başlayan Burak Sevinç, 2012 yılında sırasıyla Yol Ayrımı, Yalan Dünya, Merhaba Hayat ve Merhaba Hayat gibi dizilerde rol almıştır. 

2013 yılında o dönem ATV'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol aldı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Timur karakterini canlandırdı.

2015 yılında ATV'den ekranlara gelen Evli ve Öfkeli dizisinde rol alan Burak Sevinç, daha sonrasında 2016 yılında yayınlanan Altınsoylar dizisinin de oyuncu kadrosunda yer aldı. Sevinç, bu dizide Oğuz Katran karakterine can verdi. 

Star TV'nin yüksek reyting oranlarına sahip dizisi Söz'de yer alması ise ülke çapında geniş kitlelerce tanınmasının önünü açtı. Burak Sevinç dizide Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan ve Serhat Kılıç gibi isimlerle beraber rol aldı. Söz dizisinde Üstçavuş Fethi Kulaksız karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Son olarak Söz dizisinin 74. bölümünde rol alan Burak Sevinç diziden ayrıldı.

Bu yıl yaz aylarına yakın bir tarihte yayınlanmaya başlaması beklenen Kanal D'nin yeni dizisi Leke'de Cem Yenilmez karakterini canlandıracak. 

30-03-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar