Hakan: Muhafız'a yeni sezonda hangi oyuncular katılıyor?

Hakan: Muhafız'a  yeni sezonda hangi oyuncular katılıyor?
Dünya çapında büyük ilgi gören Netflix dizisi Hakan: Muhafız'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda karşımıza çıkan yeni oyuncular kimler, hangi rollerde izleyeceğiz?

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Erturan gibi isimlerin paylaştığı Hakan: Muhafız (The Protector) dizisi başarılı geçen bir sezonunun ardından ikinci sezon hazırlıklarına başlamış geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımı yayınlanmıştı. Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın bulunduğu fragmanla heyecanlı bekleyiş devam ediyor olup yayınlanan 2.fragmanla diziye katılan yeni yüzler seyirciyle buluştu.

Dizide İstanbul için büyük bir tehdit olan Ölümsüzlerin dirilmesiyle kadro genişledi. Yeni sezon ile birlikte Burçin Terzioğlu, Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal, Ayşe Melike Çerçi gibi başarılı isimler dizi kadrosuna eklendi. Muhafız soyundan gelen Engin Öztürk Muhafız'ın (Çağatay Ulusoy) yanında yer alırken Ölümsüzleri canlandıracak ekip dizide İstanbul'u yok etmek için savaş verecektir. 

Dizinin ilk sezonunda Hakan, Okan Yalabık'ın hayat verdiği tek bir ölümsüzle mücadele ederken şimdi yıllar sonra dirilmiş 7 ölümsüzle birlikte savaşmak zorundadır. İstanbul'u yok etmek için ant içmiş bu yedi kişi sıradan bir insan gibi yaşayıp şehirde yaşanan çeşitli felaketlere sebep olmaktadır. Boran Kuzum, Ayşe Melike Çerçi, Burçin Terzioğlu Ölümsüzlerin birkaçıdır. 26 Nisan Cuma günü yayınlanacak bölümlerle Muhafız ve Ölümsüzlerin çekişme dolu sahnelerine tanıklık edeceğimiz dizide yeni karakterler dizinin seyrini önemli ölçüde değiştirecektir.

HAKAN: MUHAFIZ (THE PROTECTOR)

Hakan, kapalı çarşıda büyümüş manevi babası Neşet ve can dostu Memo dışında kimsesi olmayan bir gençtir. Arkadaşıyla birlikte antikacı dükkanı kurma hayalleri kurarken bir gecede hayatı değişir. Babasını kaybeder ve hiç bilmediği bir dünyanın içine düşer. Babasının Hakan'ı emanet ettiği eski dostu Kemal ve onun kızı Zeynep, bilmesi gereken tüm gerçekleri ona anlatır. Hakan İstanbul'u Ölümsüzün elinden kurtaracak olan son muhafızdır. Bu kutsal şehir için yüzyıllardır süregelen bir tehdit olan ölümsüzü ancak Muhafız öldürebilir. Hakan, İstanbul'un geleceği için bu büyük sorumluluğu üstlenmek ve güçlü olmak zorundadır.

Hakan: Muhafız (The Protector) 26 Nisan Cuma günü yeni bölümleriyle sadece Netflix'te.

28-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar