Erşan Kuneri'nin 2 Sezon Çekimleri Başladı

Erşan Kuneri'nin 2 Sezon Çekimleri Başladı
İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve ilk sezonu büyük başarı yakalayan Erşan Kuneri dizisinin 2. Sezon çekimleri başladı.

İnternet yayın platformu Netflix için hazırlanan ve Cem Yılmaz’ın ilk yapımcılık ve yönetmenlik deneyimini de yaşadığı Erşan Kuneri dizisinin 2. Sezon çekimleri geçtiğimiz gün başladı. İlk sezonunda oldukça büyük başarı yakalayan ve Netflix’in en çok izlenen yerli yapımları arasında yer alan Erşan Kuneri bu senenin başında ikinci sezon onayını almayı başarmış ve dizinin hazırlıkları da Cem Yılmaz tarafından başlatılmıştı. İlk olarak 2. Sezon hikaye ve senaryosu için çalışmalara başlayan Cem Yılmaz daha sonra dizinin hikayesine göre ihtiyaç duyulan cast için çalışmalara devam etmişti. Son olarak set gününün belirlenmesine geçilmiş ancak bazı oyuncuların çekim takvimine zamanlarının uymaması üzerine dizinin çekimleri ertelenmişti. Yapımcılığı ve yönetmenliğinin yanı sıra dizinin başrolünde de yer alan Cem Yılmaz geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla çekimlerin başladığını duyurdu.

bi Hayırlı Olsun Alırız

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz geçtiğimiz yıl yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin ilk sezonunun ardından 2. Sezon için yayıncı platform Netflix’ten ikinci sezon onayını da almıştı. Seyircinin büyük beğeniyle izlediği ilk sezonun ardından 2. Sezon için çalışmalara başlayan Erşan Kuneri için geçtiğimiz gün önemli bir takvim olarak kayıtlara geçti. Cem Yılmaz tarafından yazılan ve yönetilen Erşan Kuneri’nin 2. Sezon çekimleri başladı. Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ikinci sezon çekimlerinin başladığını duyurdu. Cem Yılmaz yaptığı paylaşımda “varsa bi hayırlı olsun alırız. Erşan Kuneri 2. Sezon tüm ekip arkadaşlarıma başarılar, sağlıklı huzurlu bir set dilerim” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımla dizinin 2. Sezon çekimlerinin başladığı resmen duyurulurken paylaşımı dizinin oyuncuları ve pek çok takipçi beğeni yağmuruna tuttu.

Erşan Kuneri Oyuncuları Kimler?

Cem Yılmaz’ın daha önce hazırladığı ve sinemalarda vizyona giren bir filminin karakterlerinden biri olan Erşan Kuneri’nin çok sevilmesi üzerine Cem Yılmaz bu karakteri dizi olarak hazırladı. Netflix için hazırlanan proje birbirinden ünlü isimleri bir araya getirdi. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Cem Yılmaz

-          Zafer Algöz

-          Çağlar Çorumlu

-          Merve Dizdar

-          Nilperi Şahinkaya

-          Can Yılmaz

-          Bülent Şakrak

-          Bige Önal

-          Şükran Ovalı

-          Ahsen Eroğlu ve

-          Bora Akkaş gibi isimler yer alıyor.

17-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar