Ertem Şener Beyaz Tv’den Ayrılıyor mu?

Ertem Şener Beyaz Tv’den Ayrılıyor mu?
Beyaz Tv’de iddialara göre kanal çalışanları koronavirüs günlerinde kanala gelmeyen ancak maaşını almaya devam eden Ertem Şener’e uygulanan ayrımcılıktan şikayetçi oldu.

Beyaz Tv’de bugünlerde adeta kazanlar kaynıyor. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in yönettiği kanalda çalışanlar bugünlerde isyanlarda. İddialara göre çalışanlar çalıştıkları Beyaz Tv’nin koronavirüs döneminde çalışanlar arasında ayrımcılık yaptığını iddia ederek kanalın yönetimine karşı adeta isyan etti. Koronavirüs döneminde işlerine devamlı geldiklerini iddia eden çalışanlar buna karşılık spor servisi müdürünün kanala bile gelmediğini ve buna karşılık ücretini tam aldığını iddia ederek tepkilerini dile getirdiler. Bu durum karşısında kanalın Spor servisi Müdürü Ertem Şener’le ilgili bir karar alacağı iddiaları ise bir anda gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar!

Beyaz Tv’de Neler Oluyor?

Beyaz Tv’nin en çok seyredilen ve bir o kadarda eleştirilen yapımlarından Beyaz Futbol ve Derin Futbol gibi programları da sunan ve aynı zamanda kanalın Spor servisinin başındaki isim de olan Ertem Şener ile Beyaz Tv yollarını ayırmak üzere. İddiaya göre kanal çalışanları koronavirüs günlerinde kanalda çalışmaya ve kanala gelmeye devam ettiklerini buna karşılık spor servisi müdürü Ertem Şener’in kanala gelmediğini ve buna karşın maaşını tam aldığını belirterek ayrımcılığa karşı çıktılar. Bu durum karşısında şikayetlerini ve huzursuzluklarını kanalın Genel Müdürü Osman Gökçek’e iletti. Bu durum karşısında Osman Gökçek’in Ertem Şener’le ilgili yolları ayırmayı planladığı iddia edildi.

Ertem Şener Ayrılıyor mu?

Beyaz Tv’de yaşandığı iddia edilen bu huzursuzluğu çalışanlar “Ertem Şener koronavirüs nedeniyle işe gelmiyor ve buranın spor müdürü gözüküyor ama Youtube’da ve Tv 8’de çalışıyor. Üstüne ona maaş veriyorsunuz bu adaletsizlik değil mi” diyerek Osman Gökçek’e şikayette bulundular. Bu durum karşısında net bir karar vermeyen Osman Gökçek’in önümüzdeki günlerde kararını vermesi bekleniyor. Ertem Şener’in sunduğu Beyaz Futbol ve Derin Futbol ise kanalın en çok seyredilen yapımları arasında yer alıyor. Özellikle Beyaz Futbol değindiği konular ve yaptığı yorumlarla seyirciyi Beyaz Tv ekranlarına bağladığı gibi aynı zamanda çok güçlü tepkiler de çekiyor. Daha önce programda yaşanan bir olay sonucunda program yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı kanaldan ve programdan gönderilmişti. Beyaz Tv’de yaşanan bu olaylar karşısında ise Ertem Şener cephesinden henüz bir açıklama ve cevap gelmedi. Gelişmeleri sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

12-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar