Ertuğrul Postoğlu ‘Payitaht Abdülhamid’ Kadrosunda!

Ertuğrul Postoğlu ‘Payitaht Abdülhamid’ Kadrosunda!
TRT 1 ekranlarının en çok seyredilen dizilerinden Payitaht Abdülhamit oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna som olarak Ertuğrul Postoğlu dahil oldu!

Trt 1 Ekranlarında yayınlanan ve 4. Sezonuna giren kanalın başarılı dizilerinden Payitaht Abdülhamid heyecan verici hikayesi ve tarihe dokunuşlarıyla seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Es Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Yusuf Esenkal’in, yönetmenliğini Emre Konuk’un üstlendiği dizinin senaryosunu ise Uğur Uzunok, Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız kaleme alıyor. Zaman zaman siyasi göndermeleriyle de gündeme gelen dizi özellikle tarih düşkünü kesim tarafından heyecanla takip ediliyor. Reytinglerde üst sıralarda yer alan dizi aynı zamanda güçlü oyuncu kadrosuyla da ön plana çıkıyor. Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Gürkan Uygun, Erdem Ergüney, Ceyhun Mengiroğlu gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna son olarak bir zamanlar Diriliş Ertuğrul’da rol alan Ertuğrul Postoğlu da dahil oldu.

Payitaht Abdülhamit İyice Güçleniyor!

TRT 1ekranlarının güçlü ve iddialı yapımlarından Es Film imzalı Payitaht Abdülhamit her bölüm ilgiyle seyrediliyor ve aldığı yüksek reytinglerle de hem kanalı hem yapım şirketini mutlu ediyor. Dördüncü sezonunda olan dizi özellikle Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemine ışık tutmasıyla ilgi çekiyor ve bu popülaritesini de gittikçe artırıyor. Dizi bu sezon başlarında oyuncu kadrosunu güçlendirmiş ve sezona daha güçlü bir oyuncu kadrosuyla başlamıştı.

Her geçen bölüm daha da güçlenen dizi son olarak başarılı oyuncu Ertuğrul Postoğlu’nu kadrosuna dahil etti. Dizi de Ziya Sami karakterini canlandıracağı belirtilen oyuncu Ertuğrul Postoğlu özellikle Diriliş Ertuğrul dizisinde seyirci tarafından oldukça beğenilmiş ve sevilmişti. Oyuncunun aynı başarıyı Payitaht Abdülhamit’te de göstereceği ve dizide canlandıracağı karakterin hakkını vereceğine şüphe yok.

Ertuğrul Postoğlu Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamit Dizisinin oyuncu kadrosuna Ziya Sami karakteri olarak dahil olan Ertuğrul Postoğlu 1 Ocak 1967 tarihinde Malatya’da dünyaya gelmiştir. Kabataş Erkek Lisesi mezunu olan oyuncu yaklaşık 21 yıl gibi uzun bir süre Kanal D’nin tanıtımlarında kurumsal seslendirme yapmıştır. Oyuncu daha çok sesiyle tanınmaktadır. Seslendirme sanatçılığının dışında oyuncu ilk olarak Paramparça adlı diziyle kamera karşısına geçmiştir.

Oyuncu daha sonra seyirci tarafından en çok tanınacağı Diriliş Ertuğrul’da Bahadır Bey karakterini canlandırmış, bu dizinin ardından Elimi Bırakma, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde de rol almıştır.

03-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar