Erzurumspor'a yardım gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı'dan tepki

Erzurumspor'a yardım gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı'dan tepki
Erzurumspor'a yardım gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı'dan tepki. acun ılıcalı erzurumspor yardım gecesi. acun ılıcalı izle.

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı, dün akşam Tv 8 kanalında Erzurumspor için yardım gecesi düzenledi. Düzenlediği programda ilginç anlar yaşayan Acun Ilıcalı, tepkisini gizleyemedi. Erzurumspor için yardım toplayan ünlü isim Acun Ilıcalı, gelen telefonlar ile canlı yayında yardım topladı. Ancak öyle telefonlar geldi ki, Acun Ilıcalı, ne diyeceğini bilemedi. Peki Acun Ilıcalı'nın Erzurumspor için düzenlediği yardım gecesinde neler yaşandı? İşte detaylar...

Daha önceleri de farklı spor kulüpleri için yardım gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı, dün gece Erzurumspor için yardım gecesi düzenledi. Dominik' ten canlı yayın ile programı sürdüren Acun Ilıcalı, bağış yapacağını söyleyerek canlı yayına bağlanan bazı kişilerin söyledikleri karşısında zor anlar yaşadı.

Canlı yayına bağlanan Ali Akyüz adında bir kişi 'Ben aç karnımı doyuramıyorum bir de Erzurum' a yardım mı edeceğim?' dedi. Söylenenler karşısında zor anlar yaşayan Acun Ilıcalı, 'Siz aradınız, biz aramadık sizi' dedi.
Ardından yine yayın esnasında Cenk Yıldıray ismindeki bir seyirci canlı yayına bağlanarak 'Survivor' a bağış yapıyoruz ama kabul olmuyor, biz de dedik ki Erzurumspor'umuza bir bağış yapalım o kabul olsun' dedi.

Bağış miktarını öğrendikten sonra bir şok daha yaşayan Acun Ilıcalı, '350 lira bağış yapmak istiyoruz" deyince iyice gerilen Ilıcalı, "350 lira mı bu? 350 lira bağışlayacaksınız. Valla bağışın miktarı olmaz ama sizin niyette çok sevimli bir durum sezmedim ben. Yani sonuçta burada yardım gecesi. Önemli bir gece. Keşke o telefonu çevirirken biraz düşünseniz. İnsanların bu akşamki motivasyonunu bozmasanız olur mu öyle şeyler? İyi şeyler yapar mısınız hayatta böyle. Var mı iyilikleriniz? Mesela bu akşam bizim vaktimizi çalmayarak güzel bir iyilik yapabilirsiniz. Di mi? Sevaba girersiniz' dedi.

'Namusuma söz ettirmem'
Erzurumspor için düzenlenen yardım gecesinin Beşiktaş maçının öncesine denk gelmesi ve ertelenmesi ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, 'Temiz kalplerle, benden yardım isteyen olunca koşarak kabul eden biriyim. Hele ki memleketinden gelince elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kadar masum niyetlerle yapılacak kampanya Beşiktaş maçı öncesinde denk gelince Beşiktaşlı dostlarımız sitem ettiler. Yüzde 1 kötü niyet olmamasına rağmen onların sitemlerini dinlediğim zaman Beşiktaş benim için çok önemli bir kulüp, tüm kulüplere aynı şekilde. Sosyal medyada bunu görünce ertelemek istedim' dedi.

13-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar