Feyza Aktan'dan Özcan Deniz ile ilgili şok iddia!

Feyza Aktan'dan Özcan Deniz ile ilgili şok iddia!
Feyza Aktan'dan Özcan Deniz ile ilgili şok iddia! Özcan Deniz ile Feyza Aktan neden boşandı. Feyza Aktan'dan Özcan Deniz hakkında şok iddia.

Eski çift Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında ki kriz yeniden gündemde. Feyza Aktan, yepyeni bir iddia ile Özcan Deniz'in karşısında. Bir değil bir çok kez şiddet gördüğünü iddia eden Feyza Aktan, Özcan Deniz ile ilgili yeni iddialarda bulundu. Feyza Aktan'dan Özcan Deniz ile ilgili şok iddia! Feyza Aktan'dan şok iddialar, Feyza Aktan, Özcan Deniz iddiası. Feyza Aktan kimdir. Özcan Deniz kimdir?

Eski çift Feyza Aktan ve Özcan Deniz davasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Eski eşi Feyza Aktan'a bir çok kez şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan Özcan Deniz hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Feyza Aktan, mahkemeye sunduğu dilekçede, kendisini bir çok kez dövdüğünü iddia etti.

Feyza Aktan'dan Özcan Deniz ile ilgili şok iddia!

Daha önce eski eşi Özcan Deniz'den şiddet gördüğü gerekçesi ile, 'zincirleme şeklinde şiddete maruz kalma', 'kişiyi hürriyetinden alıkoyma' suçlarından şikayetçi olmuştu. Evli oldukları zaman içerisinde aldatıldığı ve bunu öğrendiğinde ayrılmak istediğini, ancak Özcan Deniz'in kendisini odaya kilitleyerek şiddet uyguladığını iddia eden Feyza Aktan, şiddet gördüğü gerekçesiyle dava açmıştı. Feyza Aktan, mahkemeye sunduğu dilekçede, 'Özcan Deniz daha sonra 2018 Haziran ayında Göcek tatilinde Feyza Aktan'a annesinin yanında şiddet uygulamıştır. En son şiddet olayı ise Haziran 2019 tarihinde Almanya'da tatilde yaşanmıştır. Özcan Deniz, Feyza Aktan'ı kız kardeşinin yanında darp etmiştir.' ifadesini kullandı.
Özcan Deniz ise tüm bu iddiaları yalanlayarak berratını istedi.

Feyza Aktan kimdir?
1993 yılında dünyaya gelen Feyza Aktan, İstanbul doğumludur. Özcan Deniz ile bir yıllık birlikteliğin ardından evlendi. 2018 yılında bebekleri Kuzey' i kucaklarına alan çift, 2019 yılında anlaşmalı olarak boşandı.

Özcan Deniz kimdir?

19 Mayıs 1972 yılında dünyaya gelen Özcan Deniz, Ankara doğumludur. Küçük yaşta müziğe olan ilgisini farkeden Özcan Deniz, müzik çalışmalarına başladığı sırada yapımcılar tarafından farkedilmiş ve oyunculuk deneyimlerine adım atmıştır. İlk olarak 1992 yılında Yine Ağlattın Beni adlı albümü ile çıkış yapmıştır. Birbirinden başarılı albümleri ve dizileri olan Özcan Deniz, günümüzde Star tv kanalında yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinde rol almaktadır.

13-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar