Mehtap Ar’a Acı Veda

Mehtap Ar’a Acı Veda
Geçtiğimiz günlerde akciğer kanseri sebebiyle tedavi gören ve çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden ünlü oyuncu Mehtap Ar toprağa verildi.

Türk Sinemasının ve televizyon dizilerinin sevilen oyuncularından ve aynı zamanda tiyatro oyuncusu da olan ünlü oyuncu Mehtap Ar geçtiğimiz günlerde 64 yaşında akciğer kanseri tedavisi gördüğü sırada çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncu Müjde ar’ın kız kardeşi olan Mehtap Ar uzun yıllar boyunca pek çok sinema filmi ve dizide rol almış ve verilen karakterleri başarıyla canlandırmıştı. Yaklaşık 3 yıldır kanser tedavisi gören ünlü isim son olarak 4 ay önce yoğun bakıma alınarak tedavisine devam edilmişti. Geçtiğimiz Perşembe günü çoklu organ yetmezliği sebebiyle 64 yalında hayata veda eden ünlü ismin ardından başta ablası Müjde ar olmak üzere pek çok isim taziyelerini dile getirmişti. Ünlü ismin cenazesi ise bugün İstanbul Şişli’de bulunan Zincirlikuyu mezarlığında bulunan annesi Aysel Gürel’in yanına defnedildi. Cenazeye başta ablası Müjde Ar olmak üzere pek çok ünlü isim katılırken Müjde Ar’ın büyük acı içinde olduğu görüldü.

Mehtap Ar’a Son Görev!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü isim Mehtap Ar bugün Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan annesi Aysel Gürel’in mezarının yanına defnedildi. Mehtap Ar’ın ablası Müjde Ar defin sırasında kardeşini biran bile yalnız bırakmadı. Ünlü ismin büyük acı çektiği görüldü. Müjde Ar kardeşi için “Benim, eşimin, Söz’ün 24 saattir telefonları durmuyor. O bizim her şeyimizdi. Kanımızdı, canımızdı. Ama üç ay birlikte çok zor bir süreç geçirdik. Bize hiçbir şey hissettirmemeye çalıştı. Mangal gibi bir yüreği vardı. Ben ve oğlu üzülmesin diye en ağır durumda bile bir şeyim yok dedi. Geçen Perşembe günü çok ağırlaştı. Hissettik artık. Bir gün içerisinde artık bütün organları dayanamadı. Organ yetmezliğinden gece 03.20’de kaybettik. Herkesin yakını için ölüm çok acı. Ama mehtap o kadar renkli, o kadar sade, o kadar insancıl bir kişilikti ki onsuz bir hayata alışmak hepimiz için gerçekten çok zor olacak” ifadelerini kullandı.

Allah Gani Gani Rahmet Eylesin

Ünlü simin cenaze töreninde bir açıklama yapan ünlü oyuncu Türkan Şoray da bir açıklama yaptı. Türkan Şoray “Allah kuvvet versin. Müjde’ye dayanma gücü versin. Hepimizin çok sevdiği bir insandı. Müjde’nin de canıydı. Ne kadar çaba gösterdiğini hepimiz biliyoruz. Bir abla olarak bu fedakarlığı görülmemiş bir fedakarlıkta. Her gün yoğun bakımdaydı. Allah gani gani rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

12-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar