ES Film'den yeni dizi 'Arıza' geliyor!

ES Film'den yeni dizi 'Arıza' geliyor!
Son dönemde önemli işlere imza atan ES Film, yepyeni bir diziyle geliyor. Adı Arıza olarak belirlenen dizinin başrolü için Kenan İmirzalıoğlu düşünülüyor.

Filinta dizisiyle dizi sektöründe adından söz ettirmeye başlayan ES Film, Payitaht: Abdülhamid ve Halka dizileriyle prime time'a damga vuran yapımlara imza attı. Şimdi de Arıza adındaki yeni bir dizi daha duyuruldu. Dizinin başrolü için teklif götürülen isim dizi sevelerde büyük bir heyecan yarattı. Yakında TRT 1 ekranlarında başlaması planlanan dizinin başrolü için Kenan İmirzalıoğlu, ikna edilmeye çok yakın.

KENAN İMİRZALIOĞLU İLE ANLAŞMA SAĞLANMAK ÜZERE

TRT 1 son zamanlarda oldukça önemli dizilere imza atmaya devam ediyor. Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid, Elimi Tut, Vuslat ve Halka gibi önemli kitleler tarafından takip edilen dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Kenan İmirzalıoğlu'na teklif götürüldü. Son olarak Kanal D'de yayınlanan Mehmet: Bir Cihan Fatihi dizisinde rol alan başarılı oyuncu kendisine sunulan senaryoyu beğendi. Taraflar arasında anlaşma sağlandı ancak resmiyet kazanmadı. Önümüzdeki günlerde anlaşmanın yapıldığına dair bir açıklama yapılması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Hakan Muhafız ve Beren Saat'in başrolde yer aldığı Göbeklitepe'nin ardından bir Netflix dizisinin daha gelmek üzere olduğu ve başrolde Ezel dizisinde de birlikte rol alan Kenan İmirzalıoğlu ile Cansu Dere'nin olacağı hakkında pek çok söylenti dolaşıyordu. Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere haklarında çıkan bu söylentileri yalanlayarak olaya son noktayı koydu. Görünen o ki yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu bu sezon ES Film imzası taşıyan Arıza dizisiyle TRT 1 ekranlarında olacak.

Best Model Türkiye'de birinci olmasının ardından Deli Yürek dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Kenan İmirzalıoğlu, 2005 yılında Yazı Tura filmiyle Adana Altın Koza Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. En çok akılda kalan rolü Ezel dizisindek Ezel Bayraktar oldu. Ezel Bayraktar rolüyle Altın Kelebek Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu ve İsmail Cem Televizyon Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazandı. Karadayı dizisinde yine adından söz ettirmeyi başardı. Mahir Kara rolüyle 2013 yılında Altın Kelebek Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu ve Antalya Televizyon Ödülleri Dram Dizisi En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazandı. Kendisini son olarak Cingöz Recai ve Mehmet: Bir Cihan Fatih'i gibi yapımlarda gördük.

06-02-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar