Eser-Berfu Yenenler çifti gösteri gelirlerini deprem bölgesine gönderiyorlar

Eser-Berfu Yenenler çifti gösteri gelirlerini deprem bölgesine gönderiyorlar
Ünlü oyuncu, sunucu Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti. BKM organizasyonuyla devam eden Çifte Terapi gösterilerine deprem nedeniyle ara vermişlerdi.

Kahramanmaraş’ ta 6 şubatta meydanagelen iki büyük deprem başta 11 ilimizi ama genelde bütün ülkeyi derinden etkiledi. Ve etkilemeye devam ediyor. İlk andan itibaren canla başla uğraşan, didinen gerek kamu gerek sivil yardım kuruluşlarına halkımız da maddi manevi destekleriyle katkıda bulundu.

Eser-Berfu Yenenler çifti gösteri gelirlerini deprem bölgesine gönderiyorlar

Deprem yararına pek çok etkinlik, konser, gösteri gelirleri deprem bölgesine bağışlanıyor. Bunlardan biri de ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler çifti. BKM organizasyonuyla devam eden Çifte Terapi gösterilerine deprem nedeniyle ara vermişlerdi. Gösterileri başlayan çift yaptıkları gösteri ve 6 Mart Pazartesi günü İstanbul AKM Tiyatro Salonu’ nda gerçekleştirecekleri Çifte Terapi gösteri gelirlerini deprem bölgesine bağışlıyorlar.

Berfu Yenenler : “ Her bilet bir nefes! ”

Sosyal medya hesaplarından Çifte Terapi gösteri afişini paylaşan ünlü çift :” “Her bilet bir nefes. ‘Çift Terapisi’ gösterilerimizde bu tarihlerde aldığınız biletlerle depremden etkilenen kardeşlerimize destek olabilirsiniz. Yaralarımızı sarıp daha çok güldüğümüz günler için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bütün gelen yardımları Adıyaman’a ulaştıracağız

Berfu Yenenler yardım kolilerinin resmini koyduğu sosyal medya paylaşımının altına  “Bugün Çift Terapisi’yle sahneye geri döndük ve tüm gelirini deprem bölgesinde ihtiyaç sahipleriyle buluşturacağız. Üstelik gelirken bir sürü oyuncak, kitap, çocuklara eşya getirdiniz. Hepsini perşembe günü Adıyaman’a ulaştıracağız” şeklinde duyuru yaptı.

Çifte Terapi seyirciyi içine çekiyor

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çifti evliliklerinde ve ilişkilerinde yaşadıkları problemleri ‘Çifte Terapi’ gösterisiyle gözler önüne seriyor ve seyirci ile tartışıyorlar. Hemen her evlilikte yaşanan, yaşanabilecek olayları ve sorunları Yenenler Çifti eğlenceli bir dille seyirciye aktarıyor. Aktarmakla kalınmıyor. İnteraktif olarak seyircinin katılımı sağlanıyor, görüşlerine başvuruluyor. Yaşanılan sorun, problem ve olaylar sonucu terapiste gidilip gidilmemesi de tartışılıyor. 

Ünlüler de izliyor

Gösteriyi izlemek için pek çok ünlü isim de geliyor. Bunlar arasında Murat Dalkılıç, Derya Uluğ bunlar arasında. İlk tanıştıklarından bugüne kadar yaşadıkları birbirinden esprili, komik, eğlenceli anları kendi üsluplarıyla seyirciyle paylaştıkları Çift Terapisi deprem sebebiyle ara vermek zorunda kalmışlardı.

01-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar