‘Çöp Adam’da şok ayrılıklar

‘Çöp Adam’da şok ayrılıklar
Birsen Altuntaş ‘ın bildirdiğine göre dizinin senarist kadrosundan Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün diziden ayrıldığı bildirildi

Daha önce yönetmen değişikliğine giden Star TV’nin gözde dizisi Çöp Adam’da bu sefer semaristler değişiyor.  Birsen Altuntaş ‘ın haberine göre dizinin senarist kadrosundan Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün diziden ayrıldığı bildirildi. Dizinin en başından beri projenin içine yer alan iki isim diziden ayrılmaya karar verdi.

‘Çöp Adam’da şok ayrılıklar

OGM pictures’in yapımcılığını üstlendiği Çöp Adam dizisinin senaryosunu kaleme alacak yeni isim  Deniz Madanoğlu oldu. 41 yaşındaki Madanoğlu Çakıl Taşları, Sen de Gitme, İzmir Çetesi gibi bir çok yapımın ve son olarak ta Masumlar Apartmanı dizisinin senaryosunu kaleme aldı.

Daha önce de yönetmen değişmişti

En son 11. Bölümü yayınlanan Çöp Adam dizisinde daha önce de yönetmen koltuğunda oturan Yağız Akaydın yerine Çağrı Vila Lostuvalı gelmişti. Yönetmen değişikliği dizinin hızını kesmemiş yüksek izlenme oranlarına sahip olarak devam etmişti. Bakalım senaristlerin değişimiyle meydana gelen kan değişimi dizinin akıbetini hangi yönde etkileyecek?

Çöp Adam oyuncuları ve karakterleri

Dizinin oyuncu kadrosunda çok güçlü isimler bulunuyor. Oyuncular ve canlandırdıkları karakterleri şöyle sıralayabiliriz : “ Engin Altan Düzyatan – Tamer Yılmaz , Elçin Sangu - Peri Yıldırım Sonad , Sedef Avcı – Berrin Yılmaz , Füsun Demirel – Aysel Yılmaz , Salih Kalyon – Bülent Yılmaz , Elçin Afacan – Meryem Yılmaz , Ali Yoğurtçuoğlu – Seko , Cankat Aydos – Yavuz Karaduman , Gülizar Nisa Uray – Damla Yılmaz , Hülya Şen , Büşra Çam , Şeyda Terzioğlu , Eylül Uğan ... “

Çöp Adam Dizi Konusu

Bilişim sektörünü parlak genç isimlerinden yazılımcı Tamer beklenmedik bir şekilde bir servete kavuşmuştur. Bu beklenmedik büyük para deyim yerindeyse Tamer’ in aklını başından almış ve bankacı durum Peri’ yi kaçıracak kadar ileriye gitmiştir. Kaçırdığıyla kalmamış bir de kimselerin bilmediği bir mahzene kapatmıştır . Kendi aleminde mahzene kapattığı Peri ile ayrı bir dünya oluşturan Tamer’ i bu saplantısı giderek duygusal bir bağa dönüşür. Genç ve güzel bir eşi ve dünyalar tatlısı kızından oluşan aile yuvasını dağıtmayı dahi göze alan Tamer’in durumu giderek karmakarışık bir hal alır.

01-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar