Aşka Düşman Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Aşka Düşman Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Bu dönem Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Aşka Düşman’ın sete çıkış tarihi belli oldu. Dizi çekimlerine 4 Ekim tarihinde başlayacak.

Bu sezon Tv 8 ekranlarında prime time kuşağında yayınlanacak tek dizi olan Aşka Düşman için çalışmaların sonuna yaklaşıldı. Cast çalışmaları ve prodüksiyon çalışmaları tamamlanan dizinin okuma provası geçtiğimiz gün gerçekleştirildi ve dizi için sete çıkmak için sadece saatler kaldı. 4 Ekim tarihinde sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Aşka Düşman dizisinin yönetmen koltuğunda Mesude Eraslan yer alırken dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur kaleme alıyor. Çekimleri İstanbul başta olmak üzere Bursa ve İzmir şehirlerinde gerçekleştirilecek dizi dram ve aşk türünde ele alınıyor. Başrolünde Nazan Kesal’in yer aldığı dizide aşkı yaşamış ve ancak yaşadıklarından sonra aşka düşman olmuş bir anne ve kızlarının hikayesi konu olarak ele alınıyor. Oldukça güçlü bir hikayeye sahip olan dizi yeni dönemde Tv 8 ekranlarının tek drama temsilcisi olacak.

Aşka Düşman Oyuncuları Kimler?

Acun Medya tarafından hazırlanan ve Tv 8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan yeni dizi Aşka Düşman’ın çekimleri için geri sayım süreci başladı. Geçtiğimiz gün okuma provaları yapılan ve hazırlıkları tamamlanan dizinin 4 Ekim Çarşamba günü sete çıkarak çekimlere başlayacak. Güçlü bir aşk ve dram hikayesinin ele alındığı ve odak noktasında kadının yer aldığı dizinin oyuncuları arasında birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Nazan Kesal – Bahriye

-          Esra Ruşen – Feraset

-          Merve Nur Bengi – Mahur

-          Buse Meral  - İnci Neva

-          Bihter Dinçel – Savcı

-          Cem Yiğit Üzümoğlu – Uygar

-          Bedia Ener

-          Barış Aytaç

-          Ebru Aykaç

-          Sermet Yeşil

-          İbrahim Şahin

-          Mehmet Çepiç

-          Pelin Bahşi

-          Beste Kanar

-          Lavinya Ünlüer ve

-          Emir Kaan Özkan yer alıyor.

Aşka Düşman Konusu Ne?

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve Ekim sonu gibi yayın hayatına başlayacak Aşka Düşman dizisi bir dram dizisi olarak ekrana gelecek. Bir kadının ve üç kızının hikayesini ele alacak dizide aşkı yaşamış ve bu aşktan büyük acılar çekmiş bir kadının yaşadıklarını kızlarının yaşamaması için elinden geleni yapması ancak kızlarının da onun yolundan giderek aşka tutulmalarını ve aşkı her şeyiyle yaşamalarının ve bu çerçevede geçen olayların hikayesi konu ediliyor. Dizi Acun Medya tarafından hazırlanıyor ve yönetmen koltuğunda Mesude Eraslan yer alıyor. Dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’a ait.

02-10-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar