Eser Yenenler’in Evlenme Tarihi Belli Oldu

Eser Yenenler’in Evlenme Tarihi Belli Oldu
Tv8'in başarılı programı Esen Yenenler'in sempatik sunucusu Eser Yenenler evleniyor. Ünlü komedyen kiminle dünya evine girecek? Düğün ne zaman olacak?

Tv8’de yayınlanan Eser Yenenler Show’un başarılı ve sempatik sunucusu ve aynı zamanda oyuncu Eser Yenenler dünya evine giriyor. Başarılı sunucu yenenler bir süre önce Miss Turkey 2015'te dördüncü güzel seçilen sevgilisi Berfu Yıldız'a Finlandiya'da evlenme teklifinde bulunmuş ve genç çift evlilik kararı almıştı. Genç çift arayı daha fazla uzatmak istememiş olacak ki evlilik tarihini belirledi. Yakın zamanda evlenecek olan ünlü çift hazırlıklara şimdiden başladı.  

Öbür taraftan Yenenler'in, evlilik teklifinden sonra Berfu Yıldız’a aldığı tektaş yüzük sosyal medyada boyutu nedeniyle dalga konusu olmuştu.  Yenenler gelen tepkileri "Aşkıma layık tektaşı buldum" notu düştüğü paylaşımla ti'ye almıştı. Peki çiftin düğün tarihi ne zaman?

Eser & Berfu Ne Zaman Evlenecek?

Tv8’in başarılı oyuncusu ve sunucusu komedyen Eser Yenenler ile bir süredir beraber olduğu Türkiye dördüncü güzeli Berfu Yıldız’ın düğün tarihi sonunda belli oldu. Genç çiftin yaptığı plana göre Sempatik sunucu Eser Yenenler ve ailesi Nisan ayında Türkiye güzeli Berfu Yıldız’ı ailesinden istemeye gidecek. Gelenek ve göreneklere bağlı kalma adına yapılacak bu sembolik istemeden sonra çiftin yaz aylarında düğünü olacak. Şimdiden yapılan planlamalara göre çiftin düğününde Eser Yeneler’in çok yakın arkadaşı olduğu bilinen oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç şarkı söyleyecek. Düğünde başka ne gibi sürprizlerin olduğu ise zaman içinde ortaya çıkacak.

Eser Yenenler Kimdir?

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa‘da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başlayan Yenenler İlk ve orta ve lise eğitimini Bursa’da tamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu, Bursa Devlet Tiyatrosu, İstanbul Akademi Hayat ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan‘ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak’ta yer almıştır. Yenenler BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yapmıştır. Halen Tv8’de sunuculuk yapmaktadır.

Berfu Yıldız Kimdir?

1995 yılında İzmit’te dünyaya gelen Berfu Yıldız Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri mühendisliği bölümünde okumuştur. 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında dördüncü olan Yıldız bu yarışmadan sonra Türkiye’yi Miss International yarışmasında temsil etmiştir.

 

 

 

18-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar