Eşinin Ölümü İle Yıkılan Özgü Namal, İlk Kez Görüntüledi

Eşinin Ölümü İle Yıkılan Özgü Namal, İlk Kez Görüntüledi
Ünlü Oyuncu eşi Ahmet Serdar Oral’ın ani kalp krizi geçirerek ölümü ile derin sarsılan Özgü Namal 2 çocuğu ile ilk kez görüntülendi

Özgü Namal eşi Ahmet Serdar Oral’ı geçen yıl ani kalp krizi nedeniyle hastanede kaldırılmıştı. Ahmet Serdar geçirdiği kalp krizinden dolayı yaşamını yitirdi. Ahmet Serdar Oral’ın cenazesi, Kanlıca’daki aile mezarlığına defnedilmişti. Herkesi üzdüğü gibi bu haber hayat arkadaşı Özgü Namal’ı ekstra etkilemişti.

Objektiflere Yakalandı

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin ölümünden sonra Muğla Köyceğiz’den İstanbul’a taşınma kararı almıştı. Herkesten uzak hayat yaşamak isteyen Özgü Namal iki çocuğu ile Ümraniye’de muhabirlere yakalandı.

Ünlü oyuncu Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral nefes terapisti olarak kariyerine devam ediyordu. 2013’te Özgü Namal ile tanışıp 2014 yılında dünya evine girmişlerdi. Çiftin ilk çocukları Nefes’i, Nisan 2015’te, ikinci çocuğunu Elem Su’yu Aralık 2016’da dünyaya getirmişti. Özgü ve Serdar çocuklarını doğa ile iç içe büyütmek için İstanbul Zekeriyaköy’e taşınma kararı alarak yaşamlarını bir süre orada sürdür. Daha sonra çift, Muğla Köyceğiz’de bir köye yerleşti ve 10 yıllığına bir köy evi kiralayarak yerleşik hayata geçmişlerdi. Köycegizde doğayla iç içe bir yaşam kurmak dışında halkı tarafından çok sevildiler. Serdar Oral’ın ölüm haberi herkesi derin üzüntüye boğdu.

İstanbul’a Döndü

Oyuncu Özgü Namal’ın uzun yıllardır evli olduğu iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral’ı, geçtiğimiz yıl ekim ayında aniden geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirerek hayat arkadaşına veda etti. Hayat arkadaşı Ahmet Serdar Oral’ın ölümüyle yıkılan oyuncu Özgü Namal yıllardır ailesi ile yaşadığı Köyceğiz'den ayrılarak İstanbul’da daha sakin gözlerden uzak bir yaşam tercih etti.

Oğlu ile Keyifli Gün Geçirdi

Eşinin ölümünden sonra görünmeyen ünlü oyuncu, oğlu ile Ümraniye’de vakit geçirirken objektiflere yakalandı. Oğlu Nefes ile alışverişe çıkan Özgü Namal, alışveriş sonrasında yemek yiyerek keyifli bir gün geçirdi.

Başarılı bir oyunculuk kariyeri olan Özgü Namal Yeditepe İstanbul, Kurtlar Vadisi, Hanımın Çiftliği, Kan ve Merhamet dizilerde rol almıştı. Serdar Oral ile evliliğinden olan iki çocuğu Nefes ve Elem Su ile hayatına devam eden ünlü oyuncu zor zamanları atlattık sonra başarılı oyuncu tekrar ekranlarda hayranları karşısına geçer mi yeni projeler de yeniden ismi duyulur mu merak konusu.

 

25-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar