Ünlü Şarkıcı Sertab Erener Hastanelik Oldu!

Ünlü Şarkıcı Sertab Erener Hastanelik Oldu!
Sesi ile milyonları kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı Sertab Erener konserlerini sağlık sorunları nedeni ile iptal ettiğini duyurdu.

Ünlü şarkıcı Sertab Erener bağırsaklarından yaşadığı sağlık sorunu nedeni ile hastaneye kaldırıldı. Biletleri tükenen 2 konserinin ertelediği için üzülen ünlü şarkıcı hayranlarına sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. İlk olarak Antalya’daki konserini iptal eden ünlü şarkıcı Sertab Erener, daha sonrasında da İstanbulda’daki konserini erteledi. Ünlü şarkıcı Sertap Erener yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle sahne alamayacağını açıkladı.

Ünlü şarkıcı daha önce  Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde hayranları ile buluşan Sertab Erener, uzun yıllar kolit hastalığı ile mücadele ettiğini ve kalın bağırsağının alındığını, ince bağırsağıyla yaşamını sürdürdüğünü söylemişti. Sağlık durumunu hala zorlayan rahatsızlığı nedeni ile 2 konserini iptal etmek zorunda kalan sanatçı bu durumdan çok üzgün.

Hiçbir şeyden Çekmedim Bağırsaklarımdan Çektiğim Kadar

Ünlü şarkıcı Sertab Erener kaldırıldığı hastaneden paylaşım yaparak hayranlarına mesaj verdi .Sertab Erener, "Beni merak edip soran herkese teşekkür ederim. Hastanede emin ellerdeyim, tedavideyim. Hiçbir şeyden çekmedim bağırsaklarımdan çektiğim kadar, biletleri tükenen iki konseri iptal etmek zorunda kaldığım için de çok üzgünüm Yeniden görüşmek üzere" diyerek hayranlarına duygularını dile getirdi.

Konserler İptal Edildi

Ünlü şarkıcı Sertab Erener'in bugün için planlanan İstanbul konserini iptal etti. Sesi ile milyonları kendine hayran bıraktıran ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.  "25 Eylül Cumartesi günü gerçeklemesi planlanan Sertab Erener konseri, sanatçının sağlık sorunları sebebi ile iptal edilmiştir. Anlayışınızdan ötürü teşekkür ederiz." Ünlü şarkıcının yeniden rahatsızlanması ile birlikte hastalık araştırılmaya başlandı.

Ünlü şarkıcı Sertab Erener’e konulan teşhis sonucu kolit olduğu biliniyor. Kolit, kalın bağırsağın iltihaplanması sonucu bir sindirim sistemi hastalığıdır. Kolit genel olarak stres kaynaklı bir hastalıktır. Tespit edilmiş kesin bir tedavisi yoktur. Tedavide kullanılan ilaçlar ise sadece hastalığın ilerlemesini önlemek için tercih ediliyor. Bu hastalığa yakalanan herkes için ömür boyu düzenli ilaç kullanmasını gerektiriyor. Kolit berlitileri arasında ise karında şişlik, ağrı, kramp ve gaz, en sık görülen ve herkesi üzen ağrı çeşitleridir. Sürekli olarak tekrarlayan şişkinlik ve gaz ataklarından, karın ağrılarından hiç kimse hoşlanmaz. Kolit hastalarının yaşadıkları bu tür sorunlar çoğu kez tekrarlayıcı ve uzun süreli olduğundan bezdiricidir.

 

25-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler