Melisa Aslı Pamuk evlilik sorusuna ne dedi?

Melisa Aslı Pamuk evlilik sorusuna ne dedi?
Habertürk'ten Tolga Aslan'ın verdiği habere göre ilk kez yan yana görüntülenen Melisa Aslı ve Mustafa Mert, arkadaşlıklarını açıklama kararı aldı.

Son zamanların aranan oyuncularından olan Melisa Aslı Pamuk ve yılıdız yeni yeni parlayan Mustafa Mert Koç, arkadaşlıklarını ilerletme kararı aldı. Evliliğe giden yolda objektiflere takılan ikilinin hayranları evlilik sorusuna ne yanıt verdiklerini merak ediyor. Yeni bir projeye hazırlanan Melisa Aslı Pamuk kimdir? Şimdi detaylar 

Melisa Aslı Pamuk evlilik sorusuna ne dedi?

Kırmızı Oda, Yeni Hayat dizisindeki performansıyla adından sıkçaa söz ettiren Melisa Aslı Pamuk , Benim Adım Melek dizisinde baaşrılı bir doktoru canlandıran Mustafa Mert Koç, yeni bir aşka yelken açtı. Uzun süre ilişkilerini gizli tutan ikili, objektiflere yansıdı.

Her şey yolunda gidiyor

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın verdiği habere göre ilk kez yan yana görüntülenen Melisa Aslı ve Mustafa Mert, arkadaşlıklarını açıklamaya ve evliliğe gitme kararı aldı. Bir hayli keyifli olduğu görülen çift, kendilerini görüntüleyen muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Evlilikle ilgili soruya Mustafa Mert Koç, ilişkileri hakkında, "Süper gidiyor, her şey yolunda." diyerek düşüncelerini açıkladı. Gazetecilerin, "Nasıl tanıştınız?" sorusuna samimi cevap veren Mustafa Mert Koç ilginç tanışma hikayesini şöyle anlattı: "Tanışma hikayemiz çok uzun. Ortak arkadaşlarımız vardı. Oradan denk geldi ama çok güzel gidiyor her şey, hiçbir sıkıntı yok. Yaklaşık dört aydır birlikteyiz." 

Yeni projesiyle ilgilendiğini ifade eden Melisa Pamuk da aynı soruya şu şekilde cevap verdi: "Yeni sezon başladı, onların peşinde koşturuyoruz. Beraberliğimiz çok güzel gidiyor. Evlilik, hayırlısıysa olur ama henüz erken. Şu sıralar senaryo okuyoruz." 
canlitv olarak biz de çifte mutluluklar diliyoruz.

Melisa Aslı Kimdir?

1991 Hollanda doğumludur. Henüz 14 yaşında modelliğe başlayan Pamuk, Amsterdam Üniversitesinde okurken katıldığı güzellik yarışmasında birinci olarak adını duyurdu. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri alan güzel oyuncu son olarak yeni hayat dizisnde oynadı.

Rol aldığı yapımlar :

2020 – Gerçek Hayat (Tv dizisi)  
2015 - Kara Sevda (TV Dizisi)
2014 - Ulan İstanbul  (TV Dizisi)
2014 - Her Sevda Bir Veda (TV Dizisi)
2014 - Kurt Seyit ve Şura (TV Dizisi)
2012 - G.D.O. Karakedi (Sinema Filmi)
2012 - 2013 - Yer Gök Aşk (TV Dizisi)

25-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar