Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm izle
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm izle! EDHO 31 Mart Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünü full izlemek için detaylar haberimizde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm izle! Atvnin fenomen dizisi EDHO 31 Mart Salı akşamı 162. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yine bir çok gelişmeye ev sahipliği yapan yeni bölümde Doğan Baba karakteriyle usta oyuncu Ali Sürmeli diziye dahil oldu. EDHOda bu hafta neler yaşandı? Dizinin yeni bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir, yeni bölümde neler olduğunu aşağıdan takip edebilirsiniz.

EDHO 162. BÖLÜM İZLE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm izle!  Ehdonun bu haftaki bölümünde Altandan kurtulmak için Tufan ve Hızır'ın herşeye rağmen işbirliği yapması işe yarar.Artık Altandan kurtulmuşlardır. Hızır bir plan yapmıştır. Bu plan annesini ve babasının öldüğünü zanneden Hızır Aliyi deliye döndürür. Hayatı boyunca tek korkusu olan öksüz ve Yetim kalmayı kısada olsa yaşamıştır. Bu olaydan sonra Alpaslanın üzerine giden ve onu sorulu tutan Hızır Ali bir testin içinde olduğunu hatta sınandığı zannederek tüm öfkesini ona kusar. Altandan kurtulan Hızırın artık önünde iki isim kalmıştır. Nasuh ve onun dediklerini harfiyen yerine getiren Feyyaz dadır.

Nasuh paralarını kurtarmak için ve kendini sağlama almak için dolaylı yoldan da olsa paralarını kaptırdığı Kepeli ailesi ile birlikte hareket etmek ister. O paraları geri vermeleri karşılığında Çakırbeylilerin kökünü kurutmaya yemin eder. Nasuh böyle devam ederken Feyyaz ise masadan tartışmasız kim güçlü ise onun yanında olacaktır. Tek derdi her koşulda kendini sağlama almaktıe. Masada bulunan herkesten bir söz alınır. Çakırbeylilere dünyayı dar edeceklerdir.  Feyyaz, Nasuh ve diğerlerinin planına karşılık Alpaslan herkesi güvenli ve korunmalı bir yere taşımak ister. Ailesinden bir ölümü daha kaldıramıyacak durumdadır ki. Korktuğu başına gelir. Tipi ve Rafet Feyyazı izlemeye alırlar. Çok geçmeden kendini belli ederek Nasuh ile buluşmaya gidince Rafet ve Tipi tarafından kıskıvrak yakalanır. Tabii Hızır Çakırbeyliye teslim edilir. Asıl ona dünyayı dar eden Hızır oğlunun canına karşılık bile Feyyazdan beklediği cevapları alamaz. Feyyaz ve  oğlunun canı artık Hızırın elindedir.  Bu akşam ekranlara gelecek Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. Bölümü canlı izlemek için detaylara haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . .

31-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar
Etiketler