Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dinçer (Erdem Şanlı) Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dinçer (Erdem Şanlı) Kimdir?
Atv'nin salı günlerinin reyting rekortmeni dizisi EDHO'nun yeni oyuncusu Dinçer Karakterini canlandıran Erdem Şanlı Kimdir? Oyuncu dizide hangi karakteri canlandıracak? Haberimizde

Atv ekranlarında tam beş sezondur yayınlanan ve seyirci tarafından her bölümü tutkuyla seyredilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu geçtiğimiz Salı günü yayınlanan bölümüyle açtı. Her zamanki gibi yine reytinglerde en çok seyredilen diziler arasına girmeyi başaran ve bu sezonda Salı günleri rakiplerinin korkulu rüyası olacak olan dizinin performansından hiçbir şey kaybetmediği görüldü. Heyecanın ve aksiyonun bir an bile hız kesmediği dizi sanki daha ilk bölümü yeni yayınlanmış gibi seyirci tarafından takip edildi. Dizinin yeni sezona başlamasıyla birlikte diziye yeni katılan oyuncularda bir anlamda seyirci açısından görücüye çıkmış oldu. Diziye yeni katılan oyunculardan Dinçer karakterine hayat veren genç oyuncu Erdem Şanlı gösterdiği performansla bir anda herkesin ilgi odağı oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dinçer Kimdir?

Atv’nin dört sezonu geride bırakan ve beşinci sezonuna başlayan fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine fırtınalar estirecek gibi görünüyor. Salı akşamları ekrana gelen ve yönetmenliğini Onur Tan’ın üstelendiği, başrollerinde Oktay Kaynarca, Naz Elmas, Selda Alkor, Burak sergen, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya gibi usta oyuncuların paylaştığı dizi yaz sezon arasında oyuncu kadrosunu güçlendirdi. Dizide rol alan Burak Sergen’in üç erkek çocuğundan en küçük olanın Dinçer’i canlandıracak olan Erdem şanlı dizinin yayınlanan ilk bölümüyle birlikte performansıyla göz doldurdu. Genç oyuncu taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmayı başardı.

Erdem Şanlı Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın beşinci sezonunda kadroya dahil olan genç ve başarılı oyuncu Erdem Şanlı 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Boşnak bir ailenin çocuğu olan Şanlı ilk orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdi. Genç oyuncu iki sene kamera asistanlığı yaptıktan sonra özel oyunculuk dersleri alarak kamera arkasından kamera önüne geçmeye karar verdi ve ilk olarak vatanım Sensin adlı dizide rol aldı. Burada gösterdiği başarının ardından genç oyuncu daha sonra Avlu adlı dizide Oğuz’un gençliğini canlandırdı. Genç oyuncu bu dizilerde gösterdiği performansla adından sıkça söz ettirmiş ve geleceğin başarılı oyuncuları arasında gösterilmiştir.

26-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler