Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi ile ATV arasında ipler gerildi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi ile ATV arasında ipler gerildi!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini göstererek 200. bölümü kanala göndermedi. İşte detaylar.

26 Ekim Salı akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezonu başlayacaktı.  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini izlemek için ATV'yi açan izleyiciler sevilen dizi yerine bir sinema filminin yayınlandığını gördü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ikinci kez dalya diyerek 200. bölümüyle ekrana gelecekti. 200. bölüm ve yeni sezon fragmanları bile yayın gününe kadar ekranlarda dönüyordu ancak yayın gününde dizi apar topar yayın akışından çıkarıldı ve sonrasında da ekrana gelmedi. Peki milyonlarca izleyicinin heyecan içerisinde takip ettiği dizinin 200. ve yeni bölümü neden ekrana gelmedi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi 200. bölümü ATV'ye göndermedi!

Birsen Altuntaş bugün öğlen saatlerinde bomba gibi bir haberi okurlarıyla paylaştı. Haberle birlikte dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması tüm detaylarıyla ortaya dökülmüş oldu. Habere göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 200. bölümü dizi ekibi tarafından kanala gönderilmedi. Haliyle kanal da diziyi ekrana getiremedi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin böyle bir hamle yapmasının sebebi ise kanalın imzalanan sözleşmedeki şartları yerine getirmemesi olarak gösterildi. Haksızlığa uğradığını dile getiren dizi ekibi rest çekerek kanala bizden bu kadar mesajı gönderdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölüm ne zaman yayınlanacak?

ATV ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin orta yolu bulup bulmadığı bilinmiyor ancak ATV'nin yayın akışına dizinin yeni bölüm günü ve saati eklendi. Yayın akışına göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 31 Ekim Pazar günü alışılmadık bir saat olan 15.45'te 200. bölümüyle ekrana gelecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları ise dizinin bu şekilde ekrana gelmesi nedeniyle kanala tepki gösterdi. Sevilen dizinin yayın akışındaki gibi ekrana gelip gelmediğini hep birlikte göreceğiz.

6 sezon boyunca ekranları kasıp kavuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezona da bomba gibi bir giriş yapacaktı. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tugay Tankulu, Ragıp Savaş, Emir Benderlioğlu, Engin Benli ve Yalçın Hafızoğlu gibi isimler yer aldığı oyuncu kadrosuna önemli yeni isimler de eklendi. Levent Ülgen ve Uğur Yücel dizinin 7. sezonunda diziye dahil olan isimler oldular.

27-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar