Sana Söz Dizisinin Ünlü Oyuncusu Koronavirüse Yakalandı

Sana Söz Dizisinin Ünlü Oyuncusu Koronavirüse Yakalandı
Zaman zaman dizi setlerini etkileyen koronavirüs bu seferde yayına girmek için gün sayan Sana Söz Dizisinin setinde görüldü.

Son iki senedir hayatın her alanını çok yoğun bir şekilde etkileyen salgın hastalık koronavirüs tüm dünyada aşılamalara rağmen etkinliğini sürdürüyor ve canlar almaya devam ediyor. Özellikle eğlence ve yeme içme sektörlerini fazlasıyla etkileyen koronavirüs sebebiyle ülkemizde dizi ve sinema çekimleri de özelikle geçtiğimiz sene oldukça fazla bir şekilde etkilenmişti. Bu senede yine az da olsa setlerde koronavirüs vakalarına rastlanıyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde pek çok çalışanı koronavirüse yakalanan Kırmızı Oda’nın ardından bu kez de ekrana yeni gelecek dizi Sana Söz’ün ana kadrosunda rol alan oyuncu koronavirüse yakalandı. Star Tv ekranlarında seyirciyle bululacak olan ve Erken Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın başrolünde yer aldığı Sana Söz dizisinde Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Elif karakterinin eşi Avukat Erdem’e hayat veren başarılı oyuncu Serkan Altunorak koronavirüse yakalandı.

Sana Söz Dizisinde Koronavirüs

Star Tv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelecek olan ve 03 Medya tarafından hazırlanan Sana Söz dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin başlamasına sayılı günler kala ne yazık ki diziden kötü haber geldi. Dizinin oyuncularından olan ve Avukat Erdem karakterine hayat veren başarılı oyuncu Serkan Altunorak’ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Elif karakterinin avukat eşi Erdem karakterini canlandıran oyuncun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken oyuncunun dinlenmeye ve karantinaya çekildiği öğrenildi. Dizinin yapım şirketi 03 Medya tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada “sevgili oyuncumuz Serkan Altunorak’ın COVID olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadeleri kullanıldı. Ünlü oyuncunun yokluğunda çekimlerin onsuz devam edeceği öğrenildi.

Serkan Altunorak Kimdir?

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Sana Söz dizisinde rol alan başarılı oyunculardan Serkan Altunorak 24 Aralık 1976 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Konservatuar Fakültesinde Güzel Sanatlar bölümünü bitirmiştir. Daha sonra Amerika’da bir yıl oyunculuk eğitimi alan Serkan Altunorak dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

·         Ayrılsak da Beraberiz

·         Yağmur Zamanı

·         İmkansız Aşk

·         Kara Duvak

·         Sınıf

·         Melekler Korusun

·         Şüphe

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Evli ve Öfkeli

Bulunmaktadır.

27-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar