Kanal D’nin Yeni Dizisi Yargı Ekibi Başarılarını Kutladı

Kanal D’nin Yeni Dizisi Yargı Ekibi Başarılarını Kutladı
Kanal D ekranlarında yeni başlayan ve Pazar akşamları ekrana gelen Yargı Dizisinde elde edilen başarı bir kutlamayla ödüllendirildi.

Yeni başlayan yayın döneminde ilk kez ekrana gelen diziler kıyasıya bir reyting rekabetine girerken ne yazık ki bu yarışta bazı yapımlar geride kalmaya ve hatta erken final yapmaya başladılar. Ne yazık ki bu sezon reyting yarışlarının acımasızlığı erken başladı. Ancak yeni başlayan yapımlardan bazıları ise bu yarışta ön aldı ve reytinglerde inanılmaz bir başarıyı yakaladı ve gün birinciliğine kadar çıktılar. Bu sezon Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Pazar akşamları ekrana gelen yeni dizilerden Yargı ilk bölümden itibaren reytinglerde yapımcısını ve kanalını memnun etti. Bir adalet arayışının hikayesini dram ve gerilim türünde ele alan Yargı yayınladığı bölümlerde reytinglerde ilk iki sırada yer almayı başardı. Pazar günü TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’a rağmen son bölümde gün birinciliğini göğüsleyen yapımın oyuncuları ve çalışanları bu haklı gururu ve başarıyı bir kutlamayla doyasıya eğlenerek yaşadı.

Yargı’da Yüzler Gülüyor

Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisi Ay Yapım imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Ali Seçkiner Alıcı, Hüseyin Avni Danyal ve Uğur Aslan gibi oyuncular yer alıyor. Dizi ilk yayınlandığı bölümden itibaren seyircinin dikkatini ve ilgisini çekerken her bölüm üzerine koyarak ilerliyor. Özellikle son bölümde seyirci pazar akşamı yayınlanan dizinin gün birincisi olmasını sağladı. Teşkilat’a rağmen gün birincilliğine ulaşan dizinin yapım ekibi ve oyuncuları bu başarıyı gönüllerince eğlenerek kutladı. Elde ettikleri başarılı sonuç karşısında kendilerini ödüllendiren ekip çalışanları ve oyuncuları bu başarının tesadüf olmadığını yaptıkları açıklamalarla belirtti. Dizinin senaristi Sema Ergenekon 2 yıl süren bir çalışmanın sonucu bu başarının geldiğini vurgularken bunun devam edeceğini belirtti.

Oyuncular Devam Dedi

Ay Yapım imzalı Yargı dizisi yayınlanan son bölümde adeta nefesleri kesti ve seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizinin reytingleri de buna paralel olarak arttı ve dizi sonunda gün birinciliğini elde etti. Dizinin senaristi Sema Ergenekon ‘un mutluluğu kutlama boyunca gözlerinden okunurken başarılı isim 2 yıl projeye çalıştığını ve bu zaman içinde pek çok avukat ve hakimle görüştüğünü mahkemelere girip çıktığını ve gözlemlerde bulunduğunu belirtti. Dizinin oyuncuları kutlama sırasında çekimlerin keyifli geçtiğini ve bundan sonra da seyirciye daha güzel bölümler izleteceklerini belirttiler.

27-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler