Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Şok Ayrılık!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Şok Ayrılık!
Efsane dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da seyircinin hiç beklemediği bir ayrılık yaşandı. Dizide Sevda karakterine hayat veren Naz Elmas'la yollar ayrıldı. İşte detaylar!

Atv ekranlarında yayınlanan ve son dört sezona damgasını vuran efsane dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok bir ayrılık yaşandı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde uzun süredir Hızır'ın evlenip evlenmeyeceğinin konuşulduğu ve Hızır hariç herkesin karşı çıktığı evliliğin tarafı olan Sevda Meftun karakteriyle yollar ayrıldı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen gibi usta oyuncuların rol aldığı ve yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide uzun süredir Hızır ile Sevda arasında yaşanan soğukluk dünkü bölümle son buldu. iki karakterin yüzleştiği ve Sevda'nın Hızır'dan yaptıklarından dolayı özür dilediği görüldü. Finalde ise Sevda Meftun diziye veda etti. İşte detaylar!

Naz Elmas EDHO'dan Ayrıldı mı?

Efsane dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 10 Aralık Salı akşamı yayınlanan 151. son bölümü nefesleri kesti. Dizikde Sevda'nın hamilelik yalanı ve Çakırbeyliler'e karşı Altan'la yaptığı iş birliğinin ortaya çıkmasından sonra sürpriz gelişmeler yaşandı. Son olarak Hızır'ın annesini de öldürmeye çalışan Sevda yaşadıklarından pişmanlık duyarak Hızır'ın karşısına çıktı. İkili arasında yaşanan yüzleşmede herşey konuşuldu. Sevda, Hızır'a "New York'a gidiyorum. Artık geri dönmeyeceğim. Sana yaptıklarımı kötülükten değil, seni sevdiğim ve kıskandığım için yaptım" sözleriyle pişmanlığını dile getirdi ve Hızır'a veda etti. 

Hızır ve Sevda Arasında Neler Konuşuldu?

Hızır'dan özür dilemek ve yüzleşmek için Hızır'la karşı karşıya gelen ve pişmanlığını dile getiren Sevda Hızır'a veda etti. Sevda "New York'a gidiyorum. Artık geri dönmeyeceğim. Sana yaptıklarımı kötülükten değil, seni sevdiğim ve kıskandığım için yaptım" diyerek veda ederken, Hızır cevaben "Sevda Senin geri dönmeni istemem. Ben seninle bir arkadaşlık yaptım. Bu art niyetli değildi. ama ilişkimiz başka bir şeye dönüştü. Sen iyi bilirsin. Ama kötü birine dönüşmeden, kötü insanların arasından uzaklaş ve git." ifadelerini kullandı.

Hızır ve Sevda birbirine sarılarak veda ederken böylece Sevda karakteriyle dizide rol alan Naz Elmas diziye veda etmiş oldu. Gelen bilgilere göre Sevda karakterine hayat veren Naz Elmas'ın diziyle 10 bölümlük bir anlaşma yaptığıve 10 bölümün sonunda diziden ayrıldığı belirtiliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ilgili gelişmeler olduğu takdirde sizlere bildirmeye devam edeceğiz. 

11-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar