Doğu Demirkol Stand-Up Gösterisi – 11 Mayıs’ta Başlıyor!

Doğu Demirkol Stand-Up Gösterisi – 11 Mayıs’ta Başlıyor!
BKM Mutfak oyuncusu, son dönemin yükselen stand-up’çılarından, hem ödüllü oyuncu, hem komedyen 10 parmağında 10 marifet Doğu Demirkol, tek kişilik stund-up gösterileri devam ediyor

Türkiye, Avrupa ve Amerika’da ve dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterisinde kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol’un gösterileri başlıyor. Son zamanların en ilginç kişiliği, bir baktık, Türkiye’nin Oscar adayı ‘Ahlat Ağacı’ ile Cannes Film Festivali’nde dünya basınına poz veriyor. Bir baktık, ‘Ölümlü Dünya’ve ‘Bayi Toplantısı’ ile Komedi Sinemasında ‘Hop Bir Yer Açın Bakalım. Doğu Zamanı Geldi’ dedi. O Doğu Demirkol, Sahnelerde de ‘Doğu Zamanı’ diyor. Gösterilerini okyanusun ötesine taşıyan Demirkol, yakılarınızda bir yerlerde kahkaha attırmaya hazırlanıyorsa kaçırmayın deriz… Son olarak Maske Kimsin Sen? Yarışmasında jüri olarak karşımıza çıkan Doğu Demikol’un tek kişilik stand-up gösterisinin tarihlerini haberimizde bulabilirsiniz…

 

Doğu Demirkol – Tek Kişilik Oyunu ile Sahnede

Yakın zamanda Güldür Güldür Show’daki stand up performansıyla ülkenin mizah gündemine oturan Doğu Demirkol, tek kişilik gösterisiyle izleyicisiyle buluşuyor. Abiler Detected ve çeşitli fenomen videonun kahramanı komedyen, İstanbul ve farklı şehirlerdeki pek çok Açık Mikrofon ve komedi gecelerindeki performansıyla da adından söz ettirmeyi başarmıştı. Stand up gösterisinde kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol, iddialı ve mütevazı duruşu arasındaki mizahi çizgide izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2 perdelik gösterisi 120 dk sürüyor.


Doğu Demirkol Tek Kişilik Stand-Up Gösterim Tarihleri

30 Mart 2022 – Nazım Hikmet Kültür Merkezi – Ankara

05 Nisan 2022 – Maximum UNİQ – İstanbul

16 Nisan 2022 – Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu – İzmir

17 Nisan 2022 – Beşiktaş Kültür Merkezi – İstanbul

19 Nisan 2022 – Caddebostan Kültür Merkezi – İstanbul

11 Mayıs 2022 – KTÜ AKM Salonu - Trabzon

14 Mayıs 2022 – Mall Of İstanbul MOİ Sahne - İstanbul

17 Mayıs 2022 – Diyarbakır Sezai Karakoç KKM - Diyarbakır

20 Mayıs 2022 – Yenimahalle Nazım Hikmet KM - Ankara 



Bilet Fiyatları

1. Kategori - 215.00 TL

2. Kategori - 193.00 TL

3. Kategori - 173.00 TL

Kısıtlı Görüş 3. Kategori - 173.00 TL

4. Kategori - 153.00 TL

Kısıtlı Görüş 4. Kategori - 153.00 TL

5. Kategori - Tam: 111.00 TL - Öğrenci: 86.00 TL

İş Bankası kartlarına %10 indirim imkanı sunulan gösterinin biletleri satışta.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Doğu Demirkol Kimdir?

Tam adıyla Aydın Doğu Demirkol, 6 Eylül 1988 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir.  Çerkez kökenli Demirkol, Mersinli Avukat bir anne ile Balıkesirli Doktor bir babanın oğludur. Ortaokulu Amasyada bitirmiş, liseyi ise Ankara’da okumuştur. İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.


Önceleri sosyal medya üzerinden çeşitli güldürü videoları hazırlayan Demirkol, 2012 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı. Sonrasında ‘Old City Comedy Club’ adlı mekânda stand-up gösterisi yaparken komedyen Murat Gençoğlu bir gün onu izleyip kendisinin de dahil olduğu BKM Mutfak’ta davet edince 2015 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde ‘Açık Mikrofon’ başlığıyla gösteriler yaptı. 2016 yılında ‘Açık Mikrofon’ mezunları ünvanıyla Yavuz Günal, Tuna Kalınsaz, Murat Gençoğlu ve Yusuf Altıntaş ile birlikte ‘Eski Açık’ başlığıyla stand-up gösterileri gerçekleştirdiler. Buralardaki başarısından sonra Güldür Güldür başlıklı televizyon programına konuk olarak katılıp kısa bir Stand-up gösterisi sunması ile ekranlarda tanınmaya başladı.


2016 yılında müzisyen Kalben Sağdıç ile birlikte rol aldıkları Garanati BBVA için çekilen skeç tarzındaki ‘Fakat O Ne’ başlıklı beş dakikalık reklam filminde canlandırdığı karakter ile ayın sonunu getirmekte zorlanan bir adamın gündelik harcamalarla dramatikleşen hayatından ufak kesitler sundu.


Daha sonra İstanbul’da Beşiktaş Kültür Merkezi, DasDas Sahne ve Torium Sahne ile Ankara’da Yılmaz Güney Sahnesi gibi sahnelerde tek kişilik stand-up gösterileri gerçekleştirdi.


Doğu Demirkol Oynadığı Dizi ve Filmler

2018 – Ahlat Ağacı (sinema)

2018 – Ölümlü Dünya (sinema)

2020 – Bayii Toplantısı (sinema)

2020 – Tutunamayanlar (Dizi)

2021 – Doğu (BluTV Dizi)

11-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar