Gökçe Akyıldız Selahaddin Eyyubi dizisinde

Gökçe Akyıldız Selahaddin Eyyubi dizisinde
Son dönemin genç ve güzel oyuncularından biri olan ve setlerin içinde büyüyen başarılı oyuncu Gökçe Akyıldız Selahaddin Eyyubi dizisinin kadrosuna katıldı.

Son dönemin genç ve güzel oyuncularından olan ve yer aldığı projelerdeki üstün performansı ile seyircinin ve sektörün önde gelen yapımcılarının dikkatini çeken ve beğenisini kazanan Gökçe Akyıldız yeni yayın döneminde hangi dizide yer alacak? Ünlü ve güzel oyuncunun sevenlerinin uzun süredir merak ettiği bu sorunun cevabı sonunda cevabını buldu. Son olarak Seni Kalbime sakladım adlı yapımda yer alan başarılı oyuncu yeni dönemde iddialı bir projenin kadrosuna dahil oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve bir dönem dizisi olarak ekranlara gelmesi planlanan Selahaddin Eyyubi adlı dizide rol alacak olan güzel oyuncunun sevenleri bu haberle oldukça sevindi. Yakında sete çıkması planlanan ve başrolünde Uğur Güneş’in yer alacağı dizi Akli Film tarafından hazırlanıyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yerine düşünülen Selahaddin Eyyubi aynı zamanda sezonun da en iddialı ve prodüksiyonu en güçlü yapımı olarak dikkatleri çekiyor.

Sara karakterine hayat verecek

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve Akli Film tarafından hazırlıkları süren Selahaddin Eyyubi adlı dönem dizisinin çalışmaları devam ediyor. Yapım şirketi tarafından hem cast çalışması ve hem de prodüksiyon ve mekan çalışması devam eden dev bütçeli dizinin başrolünde ünlü oyuncu Uğur Güneş yer alacak. Selahaddin Eyyubi karakterine hayat verecek olan Uğur Güneş’in yanı sıra dizinin kadrosunda ayrıca Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu ve son olarak kadroya katılan Gökçe Akyıldız da yer alacak. Dizide Sara karakterine hayat verecek olan genç ve güzel oyuncu Gökçe Akyıldız’ın canlandıracağı karakterin dizinin hikayesinin ana karakterlerinden olduğu öğrenildi Halen cast çalışması devam eden dizinin çekimlerinin çok yakında başlayacağı ve dizinin ekim ayının ortaları gibi ekrana gelmesinin beklendiği öğrenildi.

Gökçe Akyıldız Kimdir?

Son dönemin genç ve güzel oyuncularından olan Gökçe Akyıldız 30 Ekim 1992 yılında Sinop’ta dünyaya gelmiştir. Oyuncu henüz çocuk yaşlardan itibaren setlerde yer almış ve setlerin içinde büyümüştür. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Bir Tutam Baharat, Konak, Büyümüş de Küçülmüş, Çınaraltı, Büyük Buluşma, Sahra, Zeynep, Beşinci Boyut, Ezo gelin, Parmaklıklar Ardında, Gazi, Kollama, Bizim Okul, Fatih Harbiye ve Seni Kalbime sakladım yer almaktadır.

07-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar