Cimilli İbo’nun Dostlarından Sitem

Cimilli İbo’nun Dostlarından Sitem
49 yaşında hayatını kaybeden ünlü Karadenizli şarkıcı Cimilli İbo’un cenazesine katılan ünlü isimler katılmayan isimlere sitemlerini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde böbrek yetmezliği sebebiyle 49 yaşında hayatını kaybeden Karadenizli şarkıcı Cimilli İbo’nıun cenazesi dün memleketi olan Rize’de kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Ünlü şarkıcının cenazense Rizeli pek çok vatandaş katılırken müzik dünyasından çok fazla katılım olmaması ahde vefasızlık olarak değerlendirildi. Ayrıca ünlü ismin cenazesi sırasında cep telefonlarıyla sosyal medya üzerinden canlı yayın yapılması büyük tepki topladı. 49 yaşında hayata veda eden ünlü ismin cenazesi Rize Merkez Sahil Camiinde kılınan namazın ardından İkizdere İlçesi’nin Cimil köyünde toprağa verildi. Ünlü ismin cenazesine yine kendisi gibi Karadenizli olan birkaç şarkıcı katıldı.

Ahde Vefa Yok

Karadeniz Müziğinin ünlü isimlerinden biri olan ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden Cimilli İbo lakaplı İbrahim Özdemir’in cenazesi köyünde toprağa verildi. Ünlü ismin cenazesine pek çok vatandaş katılırken müzik dünyasından sadece birkaç isim katıldı. Bunlardan biri olan Karadenizli şarkıcı Şükrü Güler “Tüm sanat camiasının başı sağ olsun. Bu şimdi olan bir şey değil. Yıllardan beri de bizim takip ettiğimiz vefasızlık mı diyelim? Belli bir noktaya geldiğinde alkışlanıyorsun ama sonra unutuluyorsun. Biz buna ahde vefasızlık diyelim. Tüm sanat camiasında bu vardır” ifadelerini kullandı. Yine ünlü ismin cenazesine katılan ünlü şarkıcı Davut Güloğlu’da sitemlerini dile getirdi. Güloğlu “tüm Rizeli hemşerilerime teşekkür ediyorum bu alanı doldurdukları için. Bugün burada Cimilli’yi uğurladık, yarın ben olacağım. Önemli olan değerlerimize sahip çıkmak. Ülkemizde hem sanata hem de insana değer kaybı var. Hepsine sahip çıkalım. Burada olan ve gelemeyen arkadaşlarımıza herhalde kırgınlarımız olabilir” ifadelerini kullandı. Oyuncu Zafer Kalfa ise “bizim için değerli, güzel bir dost, Karadeniz’den eksildi. Benim gözlerim Karadeniz’in diğer değerlerini bu cenazede aradı. Yalnız bırakılacak biri değildi” ifadelerini kullandı.

Kardeşi Böbreğini Verdi

49 yaşında hayata veda eden ünlü şarkıcı Cimilli İbo lakaplı İbrahim Özdemir’e hastalığı sürecinde kardeşinin bir böbreğini verdiği öğrenildi. Buna rağmen tedavisinde ilerleme kaydedilemeyen ünlü isim tedavi gördüğü hastanede böbrek yetmezliği sebebiyle 49 yaşında hayata veda etti.

20-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar