Esra Erol 'Yufkacı Muammer' ile ilgili şaşırtan iddia!

Esra Erol 'Yufkacı Muammer' ile ilgili şaşırtan iddia!
Esra Erol 'Yufkacı Muammer' ile ilgili şaşırtan iddia! Yufkacı Muammer ile ilgili şaşırtan iddia. Esra Erol eltiler olayı.

Atv ekranlarının gündüz kuşağı programı Esra Erol'da, herkesi şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Esra Erol'da yufkacı Muammer'e kaçan eltiler olay oldu. Televizyon dünyasının da gündeminde olan yufkacı Muammer ile ilgili şaşkına çeviren bir iddia daha ortaya atıldı. Peki Esra Erol yufkacı Muammer kimdir? Yufkacı Muammer olayı ne? Esra Erol canlı izle. Esra Erol yufkacı Muammer izle. İşte Esra Erol'da programında ortaya çıkan yufkacı Muammer ile ilgili tüm gelişmeler.

Televizyon dünyasının gündemine bomba gibi düşen yufkacı Muammer olayında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Peki yufkacı Muammer olayı nedir?

11 Mart tarihinde çocuklarını ve eşlerini bırakıp yufkacı olarak tanınan Muammer Ay'a kaçan iki elti için Esra Erol araya girmişti. Mehmet Duman'ın programa katılması üzerine iki eltinin nerede olduğu ortaya çıkmıştı. Mehmet Duman yaptığı açıklamada, 'şimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi.' demişti.

Program esnasında gelen ihbarlar üzerine Muammer Ay ile ilgili çarpıcı iddialara yer verilmişti. Geçtiğimiz gün yayınlanan programda ismini vermek istemeyen bir seyircinin 'Sözde Hoca olan Muammer ortalıkta dolaşıp yuvaları yıkıyor' iddiası üzerine araştırmalar başladı. Peki Muammer Ay gerçekten 'sahte hoca'mıydı?

Ardından yayına telefon ile bağlanan bir seyirci ise 'Muammer Ay benim kayınvalidemi 3 kere dövdü. Benim de yuvamı yıktı. Eşimin orada çalışmasını istemiyordum. Eşim 8 - 9 ay orada çalıştı. Benim eşim saf biri. Birinin dediğine kanan biri. Boşanmama neden olan kişi Muammer Ay' sözlerini kullandı.

Şimdi ise gelen ihbarlar üzerine yufkacı Muammer olarak tanınan Muammer Ay'ın akıbeti araştırılmakta.

'Muammer'e kaçma sebebim eşimdir'

Eltisi ile birlikte yufkacı Muammer'e kaçan Hamide Duran canlı yayın esnasında 'Kocam baskı yapınca işten çıkmak zorunda kaldım. Ben telefon aldım faturasını ödemedi eşim. Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay'la ilişki yaşama sebebim eşimdir' demişti.

 

30-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar