Türkiye - Letonya maçı canlı izle

Türkiye - Letonya maçı canlı izle
Türkiye - Letonya maçı canlı izle; 2022 Dünya Kupası yolunda Türkiye, bu kez Letonya ile karşılaşacak. Mücadeleyi canlı ve full HD izlemek için detaylar.

Türkiye - Letonya maçı canlı izle; 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 3. maçında Türkiye ile Letonya karşı karşıya geliyor. Türkiye - Letonya maçını canlı ve full HD olarak bu adresten izleyebilirsiniz. Grubuna harika bir başlangıç yapan Türkiye, Letonya karşısında da kazanarak iyi başlangıcını sürdürmek istiyor. Letonya ise puanı bulunmadığı grupta bu maçla birlikte puan ya da puanlarla tanışmanın hesaplarını yapıyor. Türkiye'nin iyi oyununu takdir ederek izleyen Türk halkı bu maçı heyecanla bekliyor. Türkiye - Letonya maçı hangi kanalda? Bu önemli maçı canlı ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Türkiye - Letonya maçı canlı izle

Türkiye ile Letonya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda karşı karşıya gelecek. İstanbul'daki maça Atatürk Olimpiyat Stadı ev sahipliği yapacak. Türkiye - Letonya maçı 21.45'te başlayacak ve naklen TRT Spor'dan ekrana gelecek.

Türkiye - Letonya maçı muhtemel 11'ler

Türkiye: Uğurcan, Mert Müldür, Ozan Kabak, Çağlar, Umut, Okay, Ozan Tufan, Kenan, Hakan, Yusuf, Burak

Letonya: Ozols, Fjodorovs, Cernomordijs, Tarasovs, Jurkovskis, Zjuzins, Tobers, Kamess, Ikaunieks, Ciganiks, Uldrisis

Türkiye, Letonya'yı 97 yıldır mağlup edemiyor

Türkiye ile Letonya ilk kez 1924 yılında karşı karşıya geldi ve Türkiye, 3-1'lik skorla rakibine karşı ilk ve tek galibiyetini o maçta elde etti. İki takım Euro 2004'e katılım hakkı elde edebilmek için  Play-off turunda bir kez daha karşı karşıya geldi. Türkiye, maçtan aylar önce Dünya Kupası üçüncülüğünü elde etmişti ve Letonya karşısında rahat bir şekilde turlayarak Euro 2004'e katılması bekleniyordu. Buna karşın Letonya büyük bir sürprize imza attı. Riga'da oynanan ilk maçı Letonya 1-0 kazanarak herkesi şaşırttı. İstanbul'da oynanan rövanş maçı da 2-2 berabere bitince Letonya tarihinde ilk Avrupa Şampiyonası'nda mücadele etme fırsatı yakaladı. Türkiye ve Letonya, Euro 2016 eleme grubunda bir kez daha eşleşti ve oynanan 2 maç da beraberlikle sona erdi. Türkiye, şansının bir türlü tutmadığı Letonya'yı 97 yıl aradan sonra mağlup ederek 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'na 3'te 3 ile başlamak istiyor.

30-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar